Sadece gençleştiriyor sanıyorduk meğer orgazm süresini de uzatıyormuş: Cinsel ilişkiniz uzadıkça uzayacak

Uzun yıllardır gençleşme amacıyla kullanılan o ürünün orgazm süresini uzattığı ortaya çıktı. Cinsel ilişkiniz artık çok daha uzun olacak.

Google Haberlere Abone ol
Sadece gençleştiriyor sanıyorduk meğer orgazm süresini de uzatıyormuş: Cinsel ilişkiniz uzadıkça uzayacak

Uzun yıllardır gençleşme amacıyla kullanılan o ürünün orgazm süresinin de uzamasına yardımcı olduğu ortaya çıktı.

Son dönemlerin en popüler cilt bakım ürünlerinden bir tanesi olan ürüne ilgi bir hayli yoğun olurken düzenli kullanımının orgazm süresinin de uzamasına yardımcı olduğu belirlendi. 

Orgazm süresini ikiye katlıyor

Cildin sağlıklı ve aynı zamanda parlak bir görünümde olmasına yardımcı olan ürünlerin başında şüphesiz hyaluronik asit gelmektedir.

Hyaluronik asit, cilt yüzeyinin gergin olmasını sağlamaya yardımcı olurken cilt yüzeyinde herhangi bir kırışıklık faktörünün oluşmasına da engel olabilmektedir.

 

Pek çok kadının düzenli olarak kullandığı hyaluronik asit üzerine gerçekleştirilen araştırma çok daha farklı sonuçların açığa çıkmasını sağladı.

Mısır'daki Zagazig Üniversitesi'nde gerçekleştirilen araştırmada yaşları 30 ila 50 arasında değişen 30 erkek üzerinde yapılırken, hyaluronik asitin orgazm süresini uzattığı kanıtlandı.

Kozmetik ürünlerin en önemlisi hyaluronik asidin orgazm süresini ortalama 37 saniyeden beş dakikanın üzerine çıkardığı duyuruldu.

Araştırmada yer alan erkeklerin penisine enjekte edilen  hyaluronik asidin hisleri azaltması dolayısıyla cinsel ilişki süresini uzattığı düşünülüyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin