Sadece 1 gün çalıştı, ayrıldığı iş yerini soydu: Çelik kasadan 100 bin lira ile güvenlik kamerası kayıt cihazını çaldı

Meşrubat deposunda işe başlayan İ.K. sadece 1 gün sonra iş yerini soydu. Arkadaşı ile birlikte iş yerindeki çelik kasadan 100 bin lira ve güvenlik kamerası kayıt cihazını çalan İ.K. iş yeri sahibinin cebine gelen görüntüler sayesinde yakalandı.

Google Haberlere Abone ol
Sadece 1 gün çalıştı, ayrıldığı iş yerini soydu: Çelik kasadan 100 bin lira ile güvenlik kamerası kayıt cihazını çaldı

Aksaray'da meşrubat deposunda 1 gün çalışıp, işten ayrılan İ.K. (25), ile arkadaşı A.K. (30), çelik kasadan 100 bin lira ile güvenlik kamerası kayıt cihazını çaldı. İş yeri sahibinin cep telefonuna kaydedilen kamera görüntülerinden tespit edilen İ.K. ile A.K., jandarma tarafından yakalanıp, tutuklandı.

Olay, 23 Kasım’da Aksaray Organize Sanayi Bölgesi’nde meydana geldi. Meşrubat satışı yapılan iş yerinin kasasından 100 bin lira ile güvenlik kamerası kayıt cihazı çalındı. İş yeri sahibi cep telefonuna kaydedilen görüntüleri izlediğinde, şüphelinin 1 gün yanında çalışıp ayrılan İ.K. (25) ve arkadaşı A.K. olduğunu gördü.

ARAÇ YAKALANMASIN DİYE YÜRÜMÜŞLER

İhbar üzerine jandarma ekipleri, şüphelilerin kullandıkları aracın kameralara yakalanmaması için 3 kilometre yürüyüp meşrubat deposuna geldiklerini saptadı. Şüpheliler, evlerine düzenlenen operasyonla gözaltına aldı. Jandarmadaki ifadelerinde çaldıkları parayı harcadıklarını söyleyen 2 kişi, sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Hırsızlık ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin