SADAT'ın; tv100, Kemal Kılıçdaroğlu ve Uğur Dündar kumpasına Ertuğrul Özkök ve Cengiz Semercioğlu'ndan çarpıcı değerlendirme. Özkök'ten, SADAT'a çok sert sözler. Semercioğlu tv100'deki 'özgürlük' ortamına dikkat çekti...

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuk olduğu Uğur Dündar ile Haftanın Panoraması programına kurulan SADAT kumpasını Cengiz Semercioğlu ve Ertuğrul Özkök yorumladı. Semercioğlu "Uğur Dündar’a, Kemal Kılıçdaroğlu’na denmedik bırakılmadı. tv100 haksız yere ağır bir linçle karşılaştı" dedi. Özkök ise "Kimse Uğur Dündar’a bu konuda en küçük bir laf söyleme hakkına sahip değil." diye konuştu. Özkök, SADAT'a ise sert sözlerle yüklendi.

Google Haberlere Abone ol
SADAT'ın; tv100, Kemal Kılıçdaroğlu ve Uğur Dündar kumpasına Ertuğrul Özkök ve Cengiz Semercioğlu'ndan çarpıcı değerlendirme. Özkök'ten, SADAT'a çok sert sözler. Semercioğlu tv100'deki 'özgürlük' ortamına dikkat çekti...

tv100'de CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu yayını esnasında dikkatsizlik sonucu yayınlanan SADAT alt bant reklamı sonrası yaşanan gelişmeler kumpasın aslında tv100'e kurulduğunu ve bir taşla birkaç kuş vurulmak istenmesi Cengiz Semercioğlu ve Ertuğrul Özkök'ün sunumuyla ekrana gelen Cengiz ile Ahtapot programında masaya yatırıldı.

"TV100 HAKSIZ YERE AĞIR BİR LİNÇLE KARŞILAŞTI"

Semercioğlu "Uğur Dündar’a, Kemal Kılıçdaroğlu’na denmedik bırakılmadı. tv100 haksız yere ağır bir linçle karşılaştı. 1 yıldır yaptığımız programda “Şu konuyu konuşmayın, bunu yapmayın” demediler." dedi.

İşte Semercioğlu'nun o sözleri:

"SON YILLARDA TÜRK MEDYASINDA GÖRDÜĞÜM EN İYİ MÜLAKATLARDAN BİRİ"

"Kimse Uğur Dündar’a bu konuda en küçük bir laf söyleme hakkına sahip değil. Uğur Dündar gazetecilik görevini tam tamına yaptı" diyen Özkök "Ben Uğur Dündar’ı 50 yıldır tanıyorum, uzun yıllar çalıştık. Programı dikkatle izledim. Son yıllarda Türk medyasında gördüğüm en iyi mülakatlardan biri. Uğur bütün tecrübesinin verdiği şeyle sorulabilecek her şeyi sordu. Keşke bu ülkenin cumhurbaşkanına da mülakatlarda böyle sorular sorulabilse…" dedi.

"ÜZÜLDÜĞÜM KUMPAS KELİMESİNİ YERLEŞTİRMEYİ KENDİNE HAK GÖREN HEM MUHALİF HEM DE İKTİDAR TARAFINDAKİ İNSANLAR…"

Uğur Dündar'ın gerçekleştirdiği mülakata ilişkin Özkök "Mülakatta ne saldırganlık, ne suçlayıcılık vardı. Böyle bir mülakat ortadayken bunun üzerine komplolar, kumpaslar yazmak bence içinde bulunduğumuz ruh halinin yansıması. Medyada her zaman yol kazaları olabilir. Benim başıma da geldi ama her zaman medyanın başındaki insanlar bunun sorumluklarını taşımayı bilirler. Benim burada üzüldüğüm Uğur Dündar gibi bir gazeteci ortadayken onun altına bir kumpas kelimesini yerleştirmeyi kendine hak gören hem muhalif hem de iktidar tarafındaki insanlar… Eğer SADAT bunun altında böyle bir niyetle bir şey yaptıysa onu konuşmamız lazım." ifadelerini kullandı.

İşte Özkök'ün o değerlendirmeleri:

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin