Rıza Çalımbay'dan 'Zorlu' açıklaması

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Zorlu geçecek ikinci yarı hazırlıklarımıza devam ediyoruz" tweetinin yanlış anlaşıldığını belirterek, "Kimseyi karalamak gibi bir şey olamaz" açıklamasında bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Rıza Çalımbay'dan 'Zorlu' açıklaması

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Ali Koç, Zekeriya Alp ve Nihat Özdemir'in Zorlu Center'da bir araya gelmesinden sonra Fatih Terim'in resmi Twitter hesabından yaptığı 'ZORLU' vurgusunun ardından takımın antrenman yaptığı sırada çekilen fotoğrafıyla bir paylaşımda bulundu ve "Zorlu geçecek ikinci yarı hazırlıklarımıza devam ediyoruz" notunu düştü.

Rıza Çalımbay'ın bu paylaşımı, Medyatava da dahil olmak üzere bir çok haber sitesinde Koç, Alp ve Özdemir görüşmesine gönderme olarak yorumlanarak haberleştirildi. Çalımbay, bu haberlerin ardından bir açıklama yaparak yanlış anlaşıldığını belirtti. Rıza Çalımbay açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Dün şahsi hesaplarımdan profesyonel medya sorumlularım tarafından atılan 'Zorlu geçecek ikinci yarı hazırlıklarımıza devam ediyoruz' açıklamasının yanlış anlaşılması üzerine zorunlu açıklama gereği duymuş bulunmaktayım. Yapılan açıklama tamamen ikini yarı maçlarının zor geçeceğine ima ederek atılmış olup farklı yerlere çekilmesini katiyen kabul etmemekteyim. Kimseyi karalamak gibi bir şey olamaz. Bizim amacımız maçların zorluğuna dikkat çekmekti. Kamuoyunun bilgisine sunarım."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin