Rıza Çalımbay galibiyetle başladı. Beşiktaş, Başakşehir'i tek golle mağlup etti

Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Beşiktaş sahasında konuk ettiği Başakşehir'i, Jackson Muleka'nın 55. dakikada attığı golle 1-0 mağlup etti. Beşiktaş'ın başında ilk maçına çıkan Rıza Çalımbay bu sonuçla yeni macerasına üç puanla başladı.

Google Haberlere Abone ol
Rıza Çalımbay galibiyetle başladı. Beşiktaş, Başakşehir'i tek golle mağlup etti

Trendyol Süper Lig'in 12. hafta mücadelesinde Beşiktaş ile Başakşehir, Tüpraş Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.

İlk yarısı golsüz biten mücadelede Beşiktaş sahasında ağırladığı Başakşehir'i, 55. dakikada Jackson Muleka'nın golüyle 1-0 mağlup etmeyi başardı. Bu sonuçla puanını 22'ye yükselten Beşiktaş 4. sıraya yükseldi, Başakşehir ise 9 puanda kaldı ve galibiyet özlemi dört maça çıktı.

RIZA ÇALIMBAY İLK MAÇINA ÇIKTI

Teknik sorumlu Burak Yılmaz'ın istifa etmesinin ardından göreve getirilen 60 yaşındaki çalıştırıcı, Beşiktaş'ta teknik direktör olarak ikinci dönemine Başakşehir müsabakasıyla başladı. Futbolculuk kariyerinde sadece siyah-beyazlı formayı giyen ve birçok başarı elde eden Rıza Çalımbay, Beşiktaş'ı ilk olarak Ocak 2005-Ekim 2005'te çalıştırmıştı.

Rıza Çalımbay galibiyetle başladı. Beşiktaş, Başakşehir'i tek golle mağlup etti - Resim : 2

Siyah-beyazlı ekip, Çalımbay yönetiminde 2004-2005 ve 2005-2006 sezonlarında tüm kulvarlarda çıktığı 31 maçta 2 puan ortalaması yakalamıştı.

RACHID GHEZZAL SADECE DÖRT DAKİKA OYUNDA KALABİLDİ

41. dakikada Bakhtiyor Zaynutdinov'un sakatlığının ardından oyuna dahil olan Rachid Ghezzal sakatlığı nedeniyle ikinci yarıda forma giymedi. Sakatlanan Ghezzal'in yerine ise Onur Bulut dahil oldu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin