Rıdvan Dilmen '%100 Futbol'la ekrana dönüyor! Hangi kanalda yayınlanacak, suncusu kim olacak?

Uzun yıllardır Doğuş Medya Grubu bünyesinde yayın yapan NTV ve kapanmadan önce NTV Spor'da yorumculuk yapan Rıdvan Dilmen, geçtiğimiz Mart ayında, flaş bir kararla yorumculuğu bıraktığını açıklamıştı.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel Rıdvan Dilmen '%100 Futbol'la ekrana dönüyor! Hangi kanalda yayınlanacak, suncusu kim olacak?

Doğuş Medya Grubu bünyesinde yayın yapan NTV ve kapanmadan önce NTV Spor'da %100 Futbol programında yorumculuk yapan Rıdvan Dilmen, geçtiğimiz Mart ayında yorumculuğu bıraktığını açıklayıp, NTV ile yollarını ayırmıştı.

Rıdvan Dilmen, bundan böyle TRT'de yayınlanacak '%100 Futbol' ile ekranlara dönüş yapacak.

Ayrılık kısa sürdü

Rıdvan Dilmen, yeniden ekranlara dönem kararı aldı. Ünlü yorumcu yine Yüzde Yüz Futbol programında yorumculuk yapacak. Yayınlanmaya başladığı günden bu yana NTV ve NTV Spor'da izleyiciyle buluşan %100 Futbol, artık TRT ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

Sunucusu da değişti

%100 Futbol'un TRT'ye geçmesiyle birlikte, sunucusu da değişti. Daha önce Doğuş Medya Grubu'nda Rıdvan Dilmen'le birlikte de görev yapan ve daha sonra TRT'ye transfer olan Erbatur Ergenekon, Yüzde Yüz Futbol'un yeni sunucusu oldu.

Fenomen spor programını uzun yıllar Güntekin Onay sunmuştu. Onay'ın beIN Sports'a transfer olmasının ardından Yüzde Yüz Futbol'un sunucuğunu Murat Kosova yapıyordu.

Resmi açıklama yapıldı...

TRT Spor Genel Müdürü Zahid Sobacı, eski futbolcu Rıdvan Dilmen'in gelecek sezondan itibaren TRT Spor'da yorum yapacağını açıkladı.

Sobacı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"TRT Spor yeni sezona damga vuracak bir program ile giriyor.

"%100 FUTBOL" artık TRT Spor'da. Futbolculuğu ve yorumculuğuyla bir marka olan Rıdvan Dilmen, gündemi TRT Spor’da belirleyecek.

Futbolun referans programı, devre arası ve maçların bitiminde karşınızda olacak."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin