Haber Global'e flaş transfer! Hangi deneyimli isim kadroya katıldı?

Azerbaycan sermayeli haber kanalı Haber Global, kadrosuna deneyimli bir ismi kattı. Tecrübeli isim, 2 Ağustos itibariyle Haber Global’de TV – Web kreatif direktörü olarak görev yapmaya başladı.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel Haber Global'e flaş transfer! Hangi deneyimli isim kadroya katıldı?

Gökhan Çetin, 2 Ağustos itibariyle Haber Global’de TV – Web kreatif direktörü olarak görev yapmaya başladı. Çetin, Haber Global TV ve dijital platformlardaki tüm görsel, grafik ve tanıtım faaliyetlerinden sorumlu olacak.

Gökhan Çetin, 1985 yılında İstanbul’da doğdu. Bahçeşehir Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümünü bitirdi.

2006 yılında CNBC-E’de Kameraman olarak staj yapmaya başladı. Ardından sektöre giriş yapan Çetin, Freelance video editörü olarak 'Selena' ve 'Bez Bebek' dizilerinde çalıştı.

2010 yılında 6 News Channel’da program ve promo video editörü olarak görev yaparken, grafik tasarımcı olarak terfi aldı. 2011 yılında MNG Shopping TV’de Promo ve Görsel Sanatlar Direktörlüğü yaptı. 2012-2014 Yılları arasında TV8’de otomasyon yönetmenliği ve grafik tasarımları yaptı.

2014 yılında Habertürk’te grafik departmanının şefi olarak çalışmaya başladı.

2017 yılından beri 24 TV’de görsel yönetmenlik yapmaktaydı, 2 Ağustos 2021 itibariyle Haber Global’in TV – Web Kreatif Direktörü olmuştur.

Çetin, evli ve bir çocuk babasıdır.

Gökhan Çetin; “Haber Global bünyesinde çok başarılı bir ekip ile çalışmaktan mutluluk duyuyorum.” dedi.

Haber Global'e flaş transfer! Hangi deneyimli isim kadroya katıldı?

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin