Putin aslında öldü mü? Tümgeneral inatla bu iddiada da bulunuyor. Kanıtlarını teker teker saydı

Ukraynalı istihbarat şefi Tümgeneral Kyrylo Budanov Rusya Devlet Başkanı Putin'in öldüğü konusunda ısrarcı. Budanov'a göre Putin 2022 yılında öldü. 1 senedir yerine başka birileri geçiyor.

Google Haberlere Abone ol
Putin aslında öldü mü? Tümgeneral inatla bu iddiada da bulunuyor. Kanıtlarını teker teker saydı

Ukrayna Savunma İstihbarat Şefi Tümgeneral Kyrylo Budanov Vladimir Putin'in çoktan öldüğünü ve yetkililerin onu korumak için dublör kullandığını düşünüyor.

Bu iddialarında ısrarcı olan Budanov kendince bazı kanıtları da gösterdi.

Budanov katıldığı bir programda Putin'in en son 2022 yılında görüldüğünü söyleyerek dikkatini çeken bazı noktaları anlattı.

KULAKLAR

Budanov, daha önce Putin'in kulaklarının farklı göründüğüne dikkat çekmişti.

Ağustos ayında Budanov, Putin'in kulaklarının uyuşmadığını, bunun da onun olması gerekenden daha uzun veya daha kısa olduğunu gösterdiğini söylemişti.

SAAT

Kremlin çevresinde Putin'in sağ bileğine her zaman Rusya'da üretilen 12.500 £ değerindeki Raketa'yı taktığı iyi biliniyor. Ancak ağustos ayında değerli saatinin hangi kolda olduğunu unutmıştı.

Rusya Stratejik Kalkınma ve Ulusal Projeler Konseyi toplantısında sol koluna bakarken şaşkın görünmüştü.

Putin aslında öldü mü? Tümgeneral inatla bu iddiada da bulunuyor. Kanıtlarını teker teker saydı

 

 KULAK MEMESİNDEKİ ÇIKINTI

Mart ayında işgal altındaki Mariupol'a yapılan bir gezinin ardından analistler,  Putin'in yüzünde bir takım tutarsızlıklara dikkat çekti ve onun yerine bir dublör gönderildiğini öne sürdüler. 

Analistler şöyle konuştu: "Yüzünde küçük bir ben var. Putin'lerden birinin yüzünde düz kırışıklıklar var, diğerinin ise küçük ve kesintili kırışıklıkları var. Botoks yaptırsa bile bu mümkün değil."

ÇENEAnalistler, Putin'in özelliklerini, çenesinin farklı göründüğü üç görüntüden derlenen görüntüleri karşılaştırdı. Şubat ayında Moskova'da Federal Meclis'te konuşurken Putin'in çene hattının daha sıkı durduğunu söylediler. 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin