PSG'de yolların ayrılacağı isim kim olacak? Lionel Messi, Neymar ya da Kylian Mbappe üçlüsünden biriyle yolların ayrılması gündemde

UEFA ile imzalanan Finansal Fair-Play anlaşmasının kriterlerini yerine getirip ceza yemek istemeyen PSG'de büyük üçlüden biriyle yolların ayrılmasına kesin gözle bakılıyor.

Google Haberlere Abone ol
PSG'de yolların ayrılacağı isim kim olacak? Lionel Messi, Neymar ya da Kylian Mbappe üçlüsünden biriyle yolların ayrılması gündemde

Paris Saint-Germain'in sahibi Nasser Al Khelaifi yaz transfer döneminde kulübün maaş yükünü yüzde 30 civarında azaltmayı planlıyor. Bu doğrutulda Paris ekibi; Lionel Messi, Neymar ve Kylian Mbappe 3'lüsünü bozmaya hazırlanıyor.

İngiliz basınından The Times'ın haberine göre, PSG 2021-22 sezonu için Finansal Fair Play kurallarını karşılayamadığı için UEFA'nın Kulüp Mali Kontrol Kurulu ile üç yıllık bir uzlaşma anlaşması imzaladı. Sözleşme gereği Fransa temsilcisi, 2025-26 sezonuna kadar anlaşılan finansal hedefleri tamamlamak zorunda aksi takdirde Avrupa kupalarından men ve transfer yasağı gibi yaptırımlar ile karşı karşıya kalabilir.

NEYMAR İÇİN CHELSEA İDDİALARI GÜNDEMDE

Transfer döneminin şampiyonu Chelsea yeni hedefi olarak Neymar'ı belirledi. Chelsea'nin Neymar için yaklaşık 80 milyon sterlinlik bir teklif yapması bekleniyor. 

MESSİ BARCELONA'YA DÖNEBİLİR

PSG ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Lionel Messi için ise Barcelona iddiaları günden güne artmaya başladı. Lionel Messi'nin hem babası hem de menajeri olan Jorge Messi geçtiğimiz günlerde Barcelona Başkanı Joan Laporta'yla uzun süren bir görüşme gerçekleştirdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin