PSG forması giyen Neymar hapis cezasıyla karşı karşıya! Yıldız isim 6 yıl hapis yatabilir

Fransız devi Paris Saint-Germain'in yıldız futbolcusu Neymar'ın, Barcelona forması giydiği dönemden kalma sorunlar nedeniyle başı dertte. Brezilyalı yıldız 6 yıl hapis cezası ile mahkeme karşısına çıkacak.

Google Haberlere Abone ol
PSG forması giyen Neymar hapis cezasıyla karşı karşıya! Yıldız isim 6 yıl hapis yatabilir

Fransa Ligue 1'de Paris Saint-Germain forması giyen Brezilyalı yıldız Neymar, futbolunun yanı sıra geçtmişte yaşadığı olaylarla anılmaya devam ediyor.

2017 yılında Barcelona'dan ayrılarak PSG'ye 222 milyon Euro bonservis bedeli ile transfer olan Neymar, en son takım içinde Kylian Mbappe ile yaşadığı anlaşmazlık ile gündeme gelmişti  ancak yıldız futbolcunun başı bu sefer farklı bir sorunla dertte.

AS'ta yer alan habere göre, Neymar'ın Santos'ta geçirdiği süre boyunca haklarının yüzde 40'ına sahip olan Brezilyalı DIS şirketi, yıldız futbolcunun Santos'tan Barcelona'ya transferinde yolsuzluk yapıldığı gerekçesi ile şikayetçi oldu.

HAK KAYBI İDDİASI

Barcelona, Temmuz 2013'te Santos'tan Neymar'ı transfer etti ve kulüpler transferin bedelini açıkladı. Ancak DIS şirketi anlaşmada daha yüksek ücretlerin yer aldığına ve bu nedenle hak kaybına uğradığına inanıyor.

Brezilyalı yıldız kanat oyuncusu; 2013 yılında 88 milyon Euro bonservis karşılığında Santos'tan Barcelona'ya transfer edilmişti.  DIS, Neymar'ı, Santos'un yöneticilerini ve Barcelona'nın eski başkanları Sandro Rosell ve Josep Maria Bartomeu'yu 'yolsuzluk ve dolandırıcılık' iddiasıyla mahkemeye verdi. Şirket yetkilileri ve avukatları düzenlediği basın toplantısında adalete sonuna kadar güvendiklerini açıkladı.

Duruşma Pazartesi günü ön sorgulama ile Barcelona'da başlayacak ve 31 Ekim Pazartesi gününe kadar sürmesi planlanıyor

Fanatik

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin