Posta'nın emlak sayfası ona emanet

Gazetenin emlak sayfasına yeni bir isim getirildi.

Google Haberlere Abone ol
Posta'nın emlak sayfası ona emanet

Uzun yıllar ekomomi ve emlak - gayrimenkul editörlüğü yapan gazeteci Bülent Yoldaş, 27 Mart 2013 tarihi itibariyle Posta Gazetesi’nde emlak editörü olarak göreve başladı.



Bülent Yoldaş haftanın 4 günü (Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi) ‘Bülent Yoldaş ile Emlak Sayfaları’ isimli sayfasında emlak ve gayrimenkul sektöründen haberler verecek. Dünya Gazetesi, Referans Gazetesi ve Sabah Gazetelerinde ekonomi ve emlak editörü olarak görev yapmış olan Bülent Yoldaş, geçtiğimiz yıl Mart ayında www.emlakwebtv.com'u kurmuştu. Emlakwebtv’nin Genel Yayın Yönetmenliğini de yürüten Bülent Yoldaş, gayrimenkul ve emlak sektöründeki birikimini, Posta ile birleştirdi. 



Yoldaş, “Posta gazetesi iddialı bir gazete, gazete ile oluşturacağımız sinerji ile bu iddiamızı emlak sektörüne de taşıyacağız. Hedefimiz Türkiye’nin hemen hemen her kesimine ulaşan Posta Gazetesi’ni emlak alanında da iddialı konuma getirmektir. Posta Gazetesi’nin kısa sürede emlak dünyasının nabzını tutan, gayrimenkul sektörü ile kamu arasında köprü görevi üstlenen ve gayrimenkul geliştiricilerini son tüketiciyle buluşturan bir mecra olacağına inanıyorum” diye konuştu.


Etiketler posta emlak sayfa editör
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin