Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Kadıköy Cemevi Derneği Genel Sekreteri İbrahim Karakaya sert çıktı: Sigortamızı attırmasınlar

Medyatava YouTube Kanalı'na konuk olan PSAKD Kadıköy Cemevi Derneği Genel Sekreteri İbrahim Karakaya cemevlerinin ibadethane sayılmaması ile ilgili sert çıktı. Cemevlerinin ticarethane sayılması nedeniyle ödenmeyen elektrik faturaları 2015 yılında mahkemeye taşınmıştı. Bilirkişi raporuyla mahkemeden emsal ve tarihi bir karar çıktı. Karara göre, cemevleri ibadethane statüsünde sayılacak.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Kadıköy Cemevi Derneği Genel Sekreteri İbrahim Karakaya sert çıktı: Sigortamızı attırmasınlar

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Kadıköy Cemevi Derneği Genel Sekreteri İbrahim Karakaya, Medyatava YouTube Kanalı'na konuk oldu.

Ödenmeyen elektrik faturalarıyla ilgili 2015'te açılan mahkeme sonuçlandı ve tarihi bir karar alındı. Bilirkişi raporuna göre cemevleri ticarethane statüsünde değil ibadethane statüsünde sayılacak. 

Konu hakkında açıklamalar yapan ve süreci değerlendiren İbrahim Karakaya Alevi sorunları hakkında sert çıktı. Karakaya konuyla ilgili "Sigortamızı attırmasınlar!" ifadelerini kullandı. 

İşte o açıklama:

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin