Pınar Altuğ: O fotoğrafı büyütüp oraya bakmak...

31 Mart Yerel Seçimler kapsamında oy kullanmaya giden Pınar Altuğ'un vücut hatlarını belli eden taytıyla paylaştığı poz gündem olmuştu. Altuğ aylar sonra taytının görüntüsüyle ilgili konuştu: "Fotoğrafı büyütüp oraya bakmak aklımın ucundan geçmiyor"

Google Haberlere Abone ol
Pınar Altuğ: O fotoğrafı büyütüp oraya bakmak...

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ Atacan’un 31 Mart seçimlerinde oy kullanırken giydiği tayt gündemdeki yerini koruyor. Altuğ, giydiği taytın vücut hatlarını belli ettiğinden dolayı hayranlarının büyük eleştirisine maruz kalmış, gelen eleştiriler sonrası fotoğrafı kaldırıp kırptıktan sonra tekrar yayınlamıştı.

Giydiği tayt hakkında aylar sonra açıklama yapan Pınar Altuğ Atacan şunları söyledi:

"Benim için amaç ‘oy kullanın oy kullanmak vatandaşlık görevidir' bunu anlatmaktır. Dolayısıyla sandıkta gözüksün diye daha geniş çekilen bir fotoğrafta hiç aklımın ucundan geçmeyecek bir kareydi. Ben görünceye kadar da maalesef birçok insan fotoğrafı kopyalamıştı. O fotoğrafı küçültüp bir daha koydum."

Ünlü oyuncu, fotoğraf koyarken neye dikkat edeceğini bilmediğini söyleyerek şöyle devam etti:

"Neye dikkat edeceğimi bilmiyorum çünkü benim başka birinin fotoğrafında, o fotoğrafı büyütüp oraya bakmak aklımın ucundan geçmiyor. O yüzden de şimdi şuna bakıyorum; Dekoltede tehlike var mı? Oluyor yani kadınsın… İstenmeyen görüntü çıkar… Ben bir kadının taytı neresinde duruyor diye büyütüp bakmam. Her kadının da başına gelebilecek bir şey ayrıca…"

Pınar Altuğ: O fotoğrafı büyütüp oraya bakmak...

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin