Özgür Özel'den tv100’de İzmir kongresi açıklaması: Dünden beri sürekli çarpıtma yapılıyor. Oradakilerin Gençli Kolları’ndan olmadığını da salondaki herkes biliyor

CHP Genel Başkanlığına aday olduğunu duyuran Özgür Özel, tv100’de Kübra Par'la Farklı Açılar programına özel bir mesaj gönderdi. Özel “Dünden beri sürekli çarpıtma yapılıyor. Bugün İzmir Kongresi’nde yaptığım konuşma sırasında, kürsünün tam dibine kadar getirilmiş ayakta 15 kişi sürekli slogan attılar, benim ifadelerim sonrasında sustular. Oradakilerin Gençli Kolları’ndan olmadığını da salondaki herkes biliyor” dedi.

Google Haberlere Abone ol
Özgür Özel'den tv100’de İzmir kongresi açıklaması: Dünden beri sürekli çarpıtma yapılıyor. Oradakilerin Gençli Kolları’ndan olmadığını da salondaki herkes biliyor

Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Barış Doster, gazeteci Barış Yarkadaş, siyasal iletişimci Ferhat Murat, eski Devlet Bakanı Prof. Dr. Ahat Andican, Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet, Kübra Par'la Farklı Açılar programına konuk oldu. 

İl başkanını seçmek için sandık başına giden Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Örgütü seçimindeki olaylar ve CHP Genel Başkanlığına aday olduğunu duyuran Özgür Özel'in durumu konuşuldu.

Kübra Par'a bir mesaj gönderen Özel şunları söyledi:

Dünden beri sürekli çarpıtma yapılıyor. Milletvekillerinin belirlendiği komisyonda ben yoktum. İttifak görüşmelerini yapan heyette de ben yoktum.

39 milletvekilinin ittifak ortaklarına verildiğini son gün sabah 08.00’de toplanan MYK toplantısında öğrendim ve itiraz ettim. İtiraz üzerine artık değişiklik için çok geç olduğunu söylediler.

Bugün İzmir Kongresi’nde yaptığım konuşma sırasında, kürsünün tam dibine kadar getirilmiş ayakta 15 kişi sürekli slogan attılar, benim ifadelerim sonrasında sustular. Oradakilerin Gençli Kolları’ndan olmadığını da salondaki herkes biliyor

 

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Etiketler Özel CHP
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin