Özgür Özel kazanmanın sırrını açıkladı! Parfüm... CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den dikkat çeken açıklamalar geldi

Hafta sonu yapılan olağan kongrede CHP'nin yeni genel başkanı olan Özgür Özel'den çok çarpıcı açıklamalar geldi. İsmail Saymaz'a konuşan Özel, "Çocukluğundan beri CHP'li olan herkesin hayalinde bir gün genel başkan olmak var." ifadesini kullandı ve Türk Eczacılar Birliği başkanlığı seçimini ve CHP kongresinden kazanarak çıkmasıyla ilgili dikkat çekici bir ayrıntı paylaştı: Parfüm...

Google Haberlere Abone ol
Özgür Özel kazanmanın sırrını açıkladı! Parfüm... CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den dikkat çeken açıklamalar geldi

Hafta sonu kıran kıran bir genel başkanlık yarışı yaşandı Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel karşısında yenilgiye uğrayarak CHP Genel Başkanlığı koltuğunu bıraktı.

CHP'nin yeni genel başkanı da Özgür Özel oldu.

Sözcü'den İsmail Saymaz'a konuşan Özgür Özel önemli açıklamalar yaptı.

Özel, Kılıçdaroğlu'nun “Arkamdan hançerledim” açıklaması için “Üzerime alınmadım” dedi.

Liderine asla ihanet etmediğini belirten Özel aday olmayı kastederek, “Eğer bu iddiayı koymak ihanet ise, koymasam kendime, partiye, doğruyu söylemeğim için genel başkana ihanet etmiş
olurdum. Çünkü sokak değişim diyor” diye konuştu.

Özel, ilk tur sonrası Kılıçdaroğlu'nun çekilme kararı verdiğini, elini kaldırmak için salona döndüğünü anlatıyor. Ancak kendisinin de odada bulunduğu sırada danışmanları tarafından etrafı sarılarak vazgeçirildiğini kaydediyor.

Özel, Altılı Masa ve Millet İttifakı'nın geçmişte kaldığını ifade ediyor. Ancak İyi Parti ile yeni bir diyalog için kapılarını aralayarak, Akşener ile görüşmek istediğini belirtiyor. “Meral Hanım uygun görürse bir büyük ittifaktan ziyade yerel örgütlerimizin sesini dinleyeceğimiz, gerekli
yerlerde ittifak olmasının hiçbir sakıncası yok” 

 

KAZANMANIN SIRRI: PARFÜM!

Özgür Özel, "Çocukluğundan beri CHP'li olan herkesin hayalinde bir gün genel başkan olmak var. Ama yakın yere de koyamazsın. Bakıyorsun, Atatürk, İsmet İnönü, Ecevit'i görüyorsun. Sonra Altan Öymen ve Hikmet Çetin, Deniz Baykal ve Kemal Bey. 8'inci genel başkanım. Çok onurlu bir görev."  ifadelerini kullanıyor.

İsmail Saymaz'ın 'Aileniz ne hissetti?' sorusuna ise "Parfüm kullanan biri değilim. Eşime 'Hep kendine alıyorsun' derdim. Türk Eczacılar Birliği seçimine geldim. Valizi açtım, parfüm çıktı. Kutunun içinde 'İyi şanslar' yazıyor. Didem yazmış. Parfümü sıktım gittim, seçimi kazandım. O parfümü bir daha hiç kullanmadım." cevabını verdi.

Saymaz'ın "Uğur olsun diye mi?" sorusuna ise "Şans getiriyor ya, alelade günlerde sıkmayayım diye düşündüm. Ben seçilince Türk Eczacıları Birliği (TEB) misafirhanesine yerleştim. O günden beri parfüm orada duruyordu. Kurultay sabahı eşim ve kızım misafirhaneye beni almaya geldiklerinde Didem'e gösterdim, inanamadı. 16 yıllık bir kutu o. Sıktım gittim, seçimi kazandım. (gülüyor)

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin