Özgür Özel deprem bölgesinde neye uğradığını şaşırdı. CHP'li Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz'dan Özgür Özel'e sitem. Görüntüler ortaya çıktı

Kahramanmaraş depreminin en çok zarar verdiği illerin başında Hatay geliyor. Samandağ ilçesinde ise büyük sıkıntıların yaşandığı dile getirilmişti. Samandağ'a giden CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e CHP'li Belediye Başkanı Refik Eryılmaz sitem etti. O anlar ise kameralara yansıdı. Eryılmaz, "Kan ağlıyorum ya 24 saat kan ağlıyorum." dedi.

Google Haberlere Abone ol
Özgür Özel deprem bölgesinde neye uğradığını şaşırdı. CHP'li Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz'dan Özgür Özel'e sitem. Görüntüler ortaya çıktı

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta yaşanan 2 büyük deprem 10 ilde yıkıma neden oldu. Depremlerin en çok zarar verdiği illerin başında alan Hatay geldi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel de deprem Bölgesi Hatay'ın Samandağ ilçesine gitti. Özel ile CHP'li Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz arasında geçen konuşma dikkat çekti.

"BERABER MİLLETVEKİLLİĞİ YAPTIK"

Eryılmaz, "Halkım bu kadar büyük bir felaketin üzerindeyken, burada bana daha, 'Merhaba' demeden, 'Seni alanda görmek lazım.' demene ben çok üzüldüm. Özgürcüğüm bak beraber milletvekilliği yaptık." dedi.

"GEÇMİŞ OLSUN KARDEŞİM DEMENİ BEKLERDİM"

Bir bankta konuşan Özel ve Eryılmaz'ın tartışması daha sonra şu şekilde devam etti:

Özel: Güzel kardeşim sen anlamıyorsun ki!

Eryılmaz: Bana moral vereceğine, bana sarılıp 'Geçmiş olsun kardeşim' demeni beklerdim.

Özel: E dedim ya!

"ÜZÜLDÜM AĞABEY"

Eryılmaz: Hayır demedin. Birileri doldurdu, benim yanıma gönderdin. Üzüldüm ağabey.

Özel: Yok vallahi öyle değil ya, düşündüğün gibi değil.

"24 SAAT KAN AĞLIYORUM"

Eryılmaz: Kan ağlıyorum ya 24 saat kan ağlıyorum.

İşte o görüntüler:

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin