Özgecan... Kübra... Hüsne... Haydi medya, bunları da gör!

Kadın cinayetleri manşetlere sığmıyor...

Google Haberlere Abone ol
Özgecan... Kübra... Hüsne... Haydi medya, bunları da gör!

Özgecan Aslan'ın vahşi bir şekilde öldürülmesinin yarattığı tepkiler devam ederken Türkiye'nin bir çok yerinden kadına yönelik şiddet haberleri geliyor.



Mersin ve İstanbul'da işlenen Özgecan Aslan ve Kübra K. cinayetlerinden sonra bir ölüm haberi de Antalya'dan geldi. 



İddiaya göre; Şahin K. ile bir avukatlık bürosunda sekreterlik yapan sevgilisi Hüsne Aslan, dün gece bir barda birlikte eğlendi. Bardan çıkan iki sevgili, 07 EFK 015 plakalı otomobille seyir halindeyken tartışmaya başladı. Hüsne Aslan araçtan inmek için kapıyı açarken, sürücü koltuğunda bulunan sevgilisi Şahin K. aracı çalıştırıp hareket ettirdi. Bu sırada Aslan, seyir halindeki otomobilden atladı. Olayda, aracın arka tekeri Aslan’ın başının üzerinden geçti. Hüsne Aslan, olay yerinde yaşamını yitirdi. Aslan’ın cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.



12 yaşındaki kıza dayak ve tecavüz girişimi



Aynı günün sabahı yaşanan bir şiddet olayı da Hatay’ın Kırıkhan İlçesi’nde meydana geldi.



19 yaşındaki A.Ş., ortaokul öğrencisi 12 yaşındaki kızı dövüp, jiletle yaraladıktan sonra zorla bindirdiği minibüste tecavüz etmek isterken polis tarafından suçüstü yakalandı.



12 yaşındaki küçük kızın, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından psikolojik tedavisine başlandığı ve bu nedenle de bir süre okuluna gidemeyeceği belirtildi.



A.Ş. ise Emniyet’teki sorgusunun ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin