Otomobili olanlarla FİAT'tan müjde geldi: Ücretsiz... Hem indirim yapıldı, hem de Yapı Kredi Bankası kartlarıyla 8 taksit imkanı sunuldu

Kış ayı geldi ve otomobillerin bakım zamanı da gelmiş oldu. Otomobilleri kışa hazırlamak, bakımını yaptırmak sürüş güvenliği açısından oldukça önemli. İşte bununla ilgili FIAT'tan otomobili olanlara müjde geldi. 31 Aralık'a kadar sürecek olan otomobilleri kışa hazırlıyoruz kampanyasıyla ücretsiz kış kontrolü hizmeti sunuyor. Duyurulan kampanyada ayrıca indirim ve 8 taksit imkanı da var. İşte FIAT'tan otomobili olanlara sunulan ücretsiz kış kontrolü fırsatı imkanı.

Google Haberlere Abone ol
Otomobili olanlarla FİAT'tan müjde geldi: Ücretsiz... Hem indirim yapıldı, hem de Yapı Kredi Bankası kartlarıyla 8 taksit imkanı sunuldu

Türkiye'nin otomobil devlerinden biri olan FIAT, kış hazırlığına başladı.

Müşterileri için özel bir kampanya yapan FIAT, otomobilleri kışa hazırlıyor ve bunun için de kampanya düzenledi.

Bu kampanyaya göre FIAT Yetkili servislerinde ücretsiz kış kontrolü fırsatı imkanı sunuluyor.

Ayrıca 3 yaş üzeri şahıs müşterilerine yüzde 20 işçilik indirimi ve yüzde 15 yedek parça indirimi verilirken, servis işlemlerinizde Yapı Kredi World’e özel 8 taksit imkanı ve ücretsiz dezenfeksiyon hizmeti ayrıcalıklarını müşterilerine sundu.

FIAT'tan yapılan duyuruda şöyle denildi:

FIAT Yol Arkadaşım üyesi olan müşterilerimize, ücretsiz kış kontrolü fırsatı sunulmaktadır. İşlem öncesinde FIAT Yetkili servislerinden “ücretsiz kış kontrolü için randevu almanız gerekmektedir.  Ücretsiz kış kontrolü kapsamında; Motor yağı seviye kontrolü, Adblue seviyesi ve kalitesi kontrolü, Diagnostik cihazla motor elektronik devrelerinin kontrolü, Motor kayışlarının çatlak kontrolü, Debriyaj kavrama kontrolü (sadece düz vites araçlar için), Fren balatası ve disklerinin kontrolü, Fren hidrolik yağı kalite ve seviye kontrolü, Kalorifer performans kontrolü, Antifriz kontrolü, Cam suyu ve cam suyu fıskiyelerinin kontrolü, Sileceklerin kontrolü, Aydınlatma kontrolü, Far ayar kontrolü, Lastik kontrolü, Akü kontrolü, Stepne/Avadanlık kontrolleri yapılmaktadır. Kampanyadan faydalanmak için FIAT Yol Arkadaşım uygulamasına cep telefonunuza indirerek ücretsiz üye olunuz. (2007 model öncesi araçlar için üyelik koşulu bulunmamaktadır.)

 

Fiat Yetkili servislerinde 3 yaş ve üzeri şahıs müşterilerimize periyodik bakım işlemlerinde %20 işçilik indirimi ve %15 yedek parça indirimi!

3 yaş ve üzeri araç sahibi şahıs müşterilerimize periyodik bakım işlemlerinde; tüm filtre ve tüm yağ parçalarında  %15 yedek parça indirimi ve periyodik bakım işçiliklerinde %20 işçilik indirimi uygulanacaktır. Kampanya FIAT Yol Arkadaşım üyeliği gerektirmektedir. (2007 model öncesi araçlar için üyelik koşulu bulunmamaktadır.)

Otomobili olanlarla FİAT'tan müjde geldi: Ücretsiz... Hem indirim yapıldı, hem de Yapı Kredi Bankası kartlarıyla 8 taksit imkanı sunuldu - Resim : 2

Yapı Kredi World taksit kampanyası 8 taksit!

Yapı Kredi World’e özel 8 taksit imkanı ;5+3 veya 5 taksit+1 ay taksit erteleme imkanı sunulmaktadır.

Tüm FIAT müşterilerimizin araçlarına ücretsiz ve koşulsuz profesyonel dezenfeksiyon işlemi!
Ücretsiz dezenfeksiyon işlemi bakteri ve virüslere karşı korunmada uyguladığımız etkili bir yöntemdir. Düşük basınçlı bir sprey veya iyonizer cihazı ile aracınızdaki tüm temas yüzeylerine (kapı iç panelleri ve iç/dış el tutamakları, koltuk oturak ve sırtlıkları, paspaslar, torpido üstü ve bagaj içine) 30-40 cm mesafeden uygulanır. Uygulama hem insan sağlığına hem de aracın torpido, kapı içi trim parçaları, koltuk gibi parçalarına zarar vermeyecek nitelikte onaylı profesyonel dezenfektan sıvısı ile yapılmaktadır. Aracınız toplamda 10 dakikalık sürede dezenfeksiyonu yapılmış olarak teslime hazır hale getirilir. Uygulamadan faydalanmak için FIAT Yetkili servislerinden “ücretsiz dezenfeksiyon işlemi” randevusu almanız yeterli olacaktır. Serviste işlem yaptırma koşulu bulunmamaktadır. Kampanya 1 Ekim- 31 Aralık 2021 tarihleri arasında geçerlidir. 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin