Okulun bahçesinde çanta buldular: Anında hastaneye kaldırıldılar! 4 anaokulu öğrencisinin feci halinin sebebi daha korkunç çıktı

Hollanda medyasına göre, Pazartesi günü, Venlo kenti yakınlarındaki Tegelen kasabasındaki PassePortout ilkokulunda 4 ana okulu öğrencisi, okul bahçesinin bitişiğindeki çalıların arasında kayıp bir çanta buldu. Ana okulu öğrencisi 4 çocuk hastaneye kaldırıldı. Sebebi ise daha sonra ortaya çıktı...

Google Haberlere Abone ol
Okulun bahçesinde çanta buldular: Anında hastaneye kaldırıldılar! 4 anaokulu öğrencisinin feci halinin sebebi daha korkunç çıktı

Hollanda medyasına göre, olay geçen Pazartesi günü, Venlo kenti yakınlarındaki Tegelen kasabasındaki PassePortout ilkokulunda meydana geldi.

Küçük çocuklar, çanta içindeki beyaz toz kalıntılarını merak ederek tadına baktı. Bunu gören güvenlik görevlisi, polisi ve öğretmenleri durumdan haberdar etti.

Teneffüse çıkan 4 ana okulu öğrencisi, okul bahçesinin bitişiğindeki çalıların arasında kayıp bir çanta buldu.

BBC'de yer alan habere göre, ana okulu öğrencisi 4 çocuk hastaneye kaldırıldı. Yapılan kontroller sonucu, çocukların durumunun iyi olduğu bildirildi.

Okul yönetimi, bütün velilere birer yazı göndererek durumdan haberdar etti.
Polis sözcüsü, De Limburger gazetesine, çantanın içinde beyaz bir toz kalıntısı bulunduğunu, incelemeler sonucunda bunun kokain olduğunun belirlendiğini söyledi.

İlkokulun bağlı olduğu Kerobei Eğitim Vakfı yönetim kurulu üyesi Rob Thuijls, "Çocuklar, bulduğunuzu keşfetmek istediğiniz yaşa uyuyor. Görevliler bunu gördü ve hemen polisi aradı” dedi.
Vakıf ve polis, çantanın nasıl okul civarına geldiğini araştırıyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin