Okan Buruk istedi, Erden Timur milli yıldız için kolları sıvadı

Şampiyonluğa emin adımlarla yürüyen Galatasaray önümüzdeki sezon daha iddialı bir kadro kurmak için transfer çalışmalarına da son sürat devam ediyor. Galatasaray bu kapsamda sağ bek bölgesinde görev alan Mert Müldür'ün peşine düştü.

Google Haberlere Abone ol
Okan Buruk istedi, Erden Timur milli yıldız için kolları sıvadı

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında sahasında Başakşehir'i tek golle mağlup olan Galatasaray en yakın rakipleri Fenerbahçe ve Beşiktaş'la puan farkını beşe çıkardı.

Başakşehir galibiyetinin ardından şampiyonluk yolunda büyük avantaj yakalayan Galatasaray'da gelecek sezon için çalışmalar da şimdiden başlamış durumda. Geniş ve alternatifli bir kadro kurmak isteyen Cimbom'da teknik direktör Okan Buruk, Sacha Boey'in takımdan ayrılma ihtimaline karşı sağ bek bölgesine takviye istedi.

İLK HEDEF MERT MÜLDÜR

Mert Müldür için ara transfer döneminde de devreye giren sarı-kırmızılılar, o dönem başarısız olmuştu.

Geçtiğimiz dönemde transferin mümkün olmadığını söyleyen menajer Max Hagmayr, Mert Müldür için önümüzdeki yazdan itibaren kritik bir gelişme olacağını ifade etmişti.

Ayrıca da 24 yaşındaki sağ bekin de yaza kadar kondisyonel olarak kendini toparlayacağını belirten Max, Galatasaray konusuna da olumlu yaklaşmış ve "Yazın pozitif gelişmeler olmasını bekliyoruz." demişti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin