Okan Buruk, Hatayspor maçının ardından verilmeyen penaltılara dikkat çekti

Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında lider Galatasaray deplasmanda Hatayspor'a 2-1 yenildi ve ligde bu sezon ilk mağlubiyetini aldı. Maçın ardından Okan Buruk, Hatayspor maçına dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Okan Buruk, Hatayspor maçının ardından verilmeyen penaltılara dikkat çekti
Anadolu Ajansı

Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında lider Galatasaray deplasmanda Hatayspor'a 2-1 yenildi ve ligde bu sezon ilk mağlubiyetini aldı.

Ev sahibi takımın gollerini 14'te Rivas, 55'te Ze Lamkel attı. Sarı kırmızılıların tek golü ise 28'de Wilfired Zaha'dan geldi.

Maçın ardından Okan Buruk, ''Beklediğimiz bir oyun oldu. Hatayspor kendi sahasında bekleyip hücum geçişlerini bekleyecekti. Öyle oldu. Yanlış hamleler yaptık. Taktik faulleri çok iyi yaptılar. Maçın hakemi de çok fazla kart göstermedi. Daha iyi şeyler yapabilirdik, son 20 dakika daha üretken olabilirdik. Hatayspor'u kutlamak istiyorum. Kendi oyunumuzu oynamaya çalıştık. Kötü bir zemin vardı'' dedi.

Açıklamalarına şu sözlerle devam eden Buruk, ''Oyunu daha hızlı oynamamız gerektiğini söylemiştim. Penaltı pozisyonları var. Günün sonunda baktığımızda kaybettiğimiz bir maç oldu. Çok yoğun, zor bir tempoda devam ediyoruz. Programları yoğunlaştıranlar fikstürü belirleyenler. Maçın pazar gününe koyulma şansı olabilirdi. Baktığımızda bir gün daha ekstra dinlenebilirdik. Bunu da kabul ediyoruz. Kadromuz, kalitemiz en iyisini yapabilecek şekilde. Futbolun içerisinde 3 günde 1 maç da var. İster istemez bir yorgunluk oluyor'' şeklinde konuştu. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin