Okan Buruk: Bence Kerem'in ihtiyacı olan şey, attığı goldü

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Kasımpaşa'yı deplasmanda mağlup eden Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk maç sonu açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Okan Buruk: Bence Kerem'in ihtiyacı olan şey, attığı goldü

Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa engelini 3-2'lik skorla geçen Galatasaray iyi formunu devam ettirdi.

Maçın bitiminde mücadeleyi değerlendiren Okan Buruk, "İstekli ve arzuluyduk. Top bizdeyken iyi hücum ettik. Onun dışında da çok fazla gol kaçırdık. Skorun çok daha farklı olması gerekiyordu. Takım oyunu ortaya çıktı, takımımızın bir ruhu oluştu. Oyun kültürümüz her geçen gün artıyor. Tüm oyuncularımız bizim gücümüzü artıracak. İnsan olarak çok kaliteli bir ekibiz. Takım birlikteliğinin yukarı gittiğini görüyorum. Hem karakterli hem de kendi içinde bunu yaşayabilen bir takım olunca daha farklı oluyor'' dedi.

Bu sezon ilk gollerini Kasımpaşa karşısında atan Kerem Aktürkoğlu'nun performansını da değerlendiren Buruk, ''Kerem çok çalışıyor. Bu tür dönemler olabilir. Bence Kerem'in ihtiyacı olan şey, attığı goldü. Bundan sonra Kerem'in performansı geçen seneyi yakalayacaktır. Ona güveniyoruz'' ifadelerini kullandı.

''BU LİGİN EN ÇOK GOL ATAN OYUNCULARINDAN BİRİ OLACAK''

Galatasaray'ın yeni transferlerinden Sergio Oliveira'nın şu ana kadar çıktığı maçlarda tam dört topu direkten döndü.

Bu konu hakkında esprili bir yorum yapan deneyimli teknik adam, ''Sergio'nun direk işini de çözersek, belki de bu ligin en çok gol atan oyuncularından biri olacak'' şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin