Okan Buruk, Bayern Münih maçı öncesi müjdeyi verdi: Doktorumuz, oynaması durumunda daha kötüye gidecek bir şey olmadığını söyledi

Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki dördüncü maçında Bayern Münih ile deplasmanda karşılaşacak Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk zorlu maç öncesi açıklamalarda bulundu. Okan Buruk, Fernando Muslera'nın forma giyebileceğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Okan Buruk, Bayern Münih maçı öncesi müjdeyi verdi: Doktorumuz, oynaması durumunda daha kötüye gidecek bir şey olmadığını söyledi

Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda yarın Bayern Münih ile karşılaşacak olan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk basın toplantısı gerçekleştirdi.

Okan Buruk, Münih'te olmaktan mutlu olduklarını belirterek, "Bu turnuvada olmamız çok değerli. Gruplardan çıkmak istiyoruz. Türk takımları sadece 5 kez Şampiyonlar Ligi'nde gruplardan çıktı bunun 3'ü Galatasaray'a ait. Bunu devam ettirmek istiyoruz" dedi.

Bayern Münih takımının hücumdaki oyuncularının çok hızlı ve çabuk rakip kaleye gidebildiklerine işaret eden Buruk, bunun analizini oyuncularla yaptıklarını dile getirdi. Genç teknik adam, Bayern Münih maçında kendilerine ve oyuncularına güvendiğini vurguladı. Bayern Münih'in yarın daha güçlü şekilde karşılarına çıkacaklarına dikkati çeken Buruk, "Rakibimizi analiz ettik, hazırlandık. Planlarımız ilk maçtaki gibi bol pozisyona girmek, onları da gole çevirmek. İlk maçın ilk devresinde çok domine bir oyun oynadık ama bunu skora çeviremedik. Sahada kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Çok önemli bir takıma karşı oynayacağımızı bilerek oynayacağız. Savunma gücümüzü de artırmamız lazım." değerlendirmesinde bulundu.

FERNANDO MUSLERA AÇIKLAMASI

Kasımpaşa maçında sakatlanan Fernando Muslera'nın durumuyla ilgili de konuşan deneyimli teknik adam, ''Muslera bugün antrenmanda bizimle beraberdi. Olumsuz bir şey olmadı. Tekrar bakıp durumuna karar vereceğiz. Doktorumuz, oynaması durumunda daha kötüye gidecek bir şey olmadığını söyledi'' dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin