Okan Buruk alkış toplamaya devam ediyor. Fatih Terim'den sonra üst üste dokuz galibiyet alan tek teknik direktör oldu!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Antalyaspor karşısında alınan 2-1'lik galibiyetin ardından tarihe geçti.

Google Haberlere Abone ol
Okan Buruk alkış toplamaya devam ediyor. Fatih Terim'den sonra üst üste dokuz galibiyet alan tek teknik direktör oldu!

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında sahasında Antalyaspor'u 2-1 mağlup eden Galatasaray yoluna dolu dizgin devam etti.

Maç sonu açıklamalarda bulunan Okan Buruk, ''Antalyaspor iyi mücadele etti. Günün sonunda kazanmayı biz hak ettik. 2-1 sonrası oyuna da hükmettik. Önceki maçlardaki gibi 3-1, 4-1 yapabilirdik, maçı erken bitirebilirdik. 12 maçı tek başıma kazanmadım. Takım, ekip, seyirci... Bir kısım seyircimizin gelmesi engellendi ama onların yerine gelenler de muhteşemdi. Bu başarıyı birlikte yaşıyoruz. İnşallah sonu şampiyonluk olur'' dedi.

Transfer konusuna da açıklık getiren Buruk, "Transferleri bekliyoruz. Çalışmalarımız sürüyor. Bugün maça odaklandık, transfere odaklanmadık. Düşüncelerimiz, toplantılarımız oluyor. Pazar günü boşuz. Bunlarla ilgili hazırlanacağız. Daha önceki açıklamalarımız doğrultusunda devam ediyoruz'' ifadelerini kullandı.

TARİHE GEÇEN PERFORMANS

Süper Lig'de galibiyet serisini 9 maça çıkaran Galatasaray, lig tarihinde tek bir sezon içinde en son 2011-2012 sezonunda Fatih Terim yönetiminde 9 maçlık galibiyet serisi yakalamıştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin