Galatasaray'ın durmaya niyeti yok! Okan Buruk'un öğrencileri Antalyaspor'u mağlup ederek galibiyet serisini dokuz maça çıkardı

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında liderlik koltuğunda bulunan Galatasaray sahasında konuk ettiği Antalyaspor'u 2-1 mağlup etti.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'ın durmaya niyeti yok! Okan Buruk'un öğrencileri Antalyaspor'u mağlup ederek galibiyet serisini dokuz maça çıkardı

Spor Toto Süper Lig'in 20. hafta maçında Okan Buruk'un Galatasaray'ı ile Nuri Şahin'in Antalyaspor'u karşı karşıya geldi.

Üst üste aldığı galibiyetlerle liderlik koltuğuna oturan Galatasaray, Antalyaspor karşısında da hız kesmedi ve sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı. Sarı-kırmızılı ekibe galibiyeti getiren golleri Icardi ve Floranus(KK) kaydetti. Antalyaspor'un tek golü ise Luiz Adriano'dan geldi.

Antalyaspor'da Luiz Adriano 90+10. dakikada direkt kırmızı kart gördü.

Galatasaray bu galibiyetle puanını 45 yaptı, Antalyaspor ise 18 puanda kaldı.

ICARDI ATMAYA DEVAM EDİYOR

Antalyaspor karşısında çok güzel bir kafa golü kaydeden Mauro Icardi attığı gollere taraftarın gönlünde taht kurmaya devam etti. Icardı bu golle ligdeki gol sayısını 6'ya yükseltti.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

1' Galatasaray-Antalyaspor mücadelesinde ilk düdük sesi geldi.

4' İlk şut Galatasaray'dan geldi. Sacha Boey ceza sahası çizgisi üzerinden sol uzak köşeyi düşündü ancak vuruşunda çerçeveyi bulmadı.

18' Antalyaspor gole çok yaklaştı. Nakajima'nın son çizgiden çevirdiği topa yakın mesafeden gelişine bir vuruş çıkaran Mehmedi direğe takıldı.

22' Mertens'in savunma arkasına attığı pasa çok iyi hareketlenen Icardi'nin dar açıdan yaptığı vuruş direğin bir karış yanından auta gitti.

34' Ceza sahasında Oliveira'dan seken topu iyi takip ederek savunmadan önce kazanan Boey çok sert vurdu, Leite müthiş bir kurtarışa imza attı.

43' Kazanılan kornerde ön direkte kafa vuruşunu yapan Abdülkerim'e, Leite gol izni tanımadı.

45' İlk yarıda gol sesi çıkmadı.

46' İkinci yarı başladı.

49' Galatasaray, Icardi ile öne geçti. Kerem'in sağ kanattan yaptığı ortaya çok iyi yükselen Icardi'nin kafa vuruşunda top ağlara gitti.

55' Antalyaspor beraberlik golünü çabuk buldu. Soner'in kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde bomboş kalan Adriano skoru 1-1'e getirdi.

59' Galatasaray yeniden öne geçti. Boey'in yaptığı ortada Oliveira'nın kafa vuruşu Floranus'un dizine çarptı ve top ağlarla buluştu.

71' Galatasaray'ın kazandığı penaltı VAR kontrolünün ardından pozisyon öncesinde faul yapıldığı gerekçesiyle iptal edildi.

84' Oliveira'nın ceza sahasından vuruşunda Leite topu parmaklarının ucuyla kornere çeldi.

90+10' Antalyaspor'da Luiz Adriano direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin