Oh Land’den yeni tekli beraberinde yeni albüm haberi

Oh Land, yeni teklisi ‘Bleeed’ i Türkiye’de GRGDN Müzik temsilinde yayınladı. Hem de yeni şarkısıyla beraber Eylül ayında yayınlayacağı yeni albümü ve sonbaharda kapsamlı bir Danimarka turnesi yapacağını da duyurdu. Uluslararası konser tarihleri ise yakında ilan edilecek.

Google Haberlere Abone ol
Oh Land’den yeni tekli beraberinde yeni albüm haberi

“BLEEED” Oh Land, Danca dilindeki XTRA EP'sini geçen sonbaharda yayınlamıştı, şimdi ise İngilizce parçalara geri dönüş yapıyor. ‘Bleeed’, Eylül ayında yayınlanacak albümün ilk teklisi.

Nanna (Oh Land) bu albüm sürecini şöyle açıklıyor:
"İçimden sıradaki albümümdeki şarkıları İngilizce yazmak geldi. Bir şarkı yazarı olarak birkaç dil kullanarak yaratabildiğim bir zamana gelmiş olmayı çok seviyorum. Ayrıca aynı albüm içinde İngilizce şarkıların yanında birçok farklı sanatçının kendi anadillerinde şarkıları da yer alıyor. Benim için şarkının dilini şarkının kendisi belirler, dolayısıyla Danca şarkı yazmaya da devam edeceğim”.

Oh Land’den yeni tekli beraberinde yeni albüm haberi

Sanatçı hakkında kısa bilgi:
Danimarkalı şarkıcı ve besteci Nanna Øland Fabricius, namı diğer Oh Land, yapımcılığını yaptığı ilk albümü ‘Fauna’yı 2008 bale kariyerini yok eden bir sırt yaralanmasının ardından yazdı. O zamandan beri Oh Land dört stüdyo albümü yayınladı ve birçok kez Katy Perry ve Sia gibi büyük sanatçıların dünya turnelerinde açılış yaptı. Bir şarkı yazarı olarak da Pharrell, Sia, John Legend ve Tricky gibi isimlerle çalıştı.

Etiketler Oh Land grgdn müzik
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin