Öğrencilere bayram harçlığı ikramiyesi verilecek mi. Kurban Bayramı'nda öğrencilere 1000 TL ikramiye nasıl alınır. Öğrencilere 1000 TL bayram ikramiyesi başvurusu nereden yapılır.

Öğrenciler 1000 TL Kurban Bayramı ikramiyesinin ne zaman verileceğini merak ediyor. Yılın ikinci dini bayramı olan Kurban Bayramı'nda emeklilere verilecek ikramiyenin tarihi açıklandı. Bu kapsamda gözler, öğrencilere verilmesi beklenen 1000 TL'lik bayram ikramiyesine çevrildi. Peki öğrencilere bayram harçlığı ikramiyesi verilecek mi? Kurban Bayramı'nda öğrencilere 1000 TL ikramiye nasıl alınır? Öğrencilere 1000 TL bayram ikramiyesi başvurusu nereden yapılır?

Öğrencilere bayram harçlığı ikramiyesi verilecek mi. Kurban Bayramı'nda öğrencilere 1000 TL ikramiye nasıl alınır. Öğrencilere 1000 TL bayram ikramiyesi başvurusu nereden yapılır.

Öğrencilere 1000 TL bayram ikramiyesi ödemesi gündemdeki yerini koruyor. 

Konuya ilişkin gözler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan gelecek açıklamaya çevrilmişken öğrencilere 1000 TL'lik bayram ikramiyesi için başvuruların nereden alınacağı merak ediliyor.

Peki öğrencilere bayram harçlığı ikramiyesi verilecek mi? Kurban Bayramı'nda öğrencilere 1000 TL ikramiye nasıl alınır? Öğrencilere 1000 TL bayram ikramiyesi başvurusu nereden yapılır?

ÖĞRENCİLERE BAYRAM HARÇLIĞI İKRAMİYESİ VERİLECEK Mİ?

Emeklilere verildiği gibi öğrencilere de Ramazan ve Kurban Bayramı'nda bayram harçlığı ikramiyesi verilmesi planlanıyor.

ÖĞRENCİLERE 1000 TL BAYRAM İKRAMİYESİ BAŞVURUSU NEREDEN YAPILIR?

Öğrencilere verilmesi planlanan 1000 TL bayram ikramiyesinin başvurularının nereden yapılacağı henüz bilinmiyor.

ÖĞRENCİLERE BAYRAM HARÇLIĞI NE KADAR, KAÇ TL?

Senede iki defa dini bayramlarda öğrencilere verilmesi planlanan bayram ikramiyesinin 1000 TL olması bekleniyor.

ÖĞRENCİLERE VERGİSİZ TELEFON VE BİLGİSAYAR NE ZAMAN VERİLECEK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğrencilere telefon ve bilgisayar alışlarında vergisiz satış yapılacağını belirtmişti. Konuya ilişkin açıklamasında, "Yükseköğrenimdeki gençlerimize bir defaya mahsus olmak üzere cep telefonu ve bilgisayar ediniminde vergi muafiyeti sağlayacak, ayrıca aylık 10 GB ücretsiz internet vereceğiz" ifadelerini duyurmuştu.

Vergisiz telefon ve bilgisayar satışlarının ne zaman başlayacağı henüz belli olmadı.

 

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin