Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya'nın dizisinden ilk set kareleri!

Star TV'de ekrana gelecek 'Paramparça' isimli diziden ilk set fotoğrafları paylaşıldı.

Google Haberlere Abone ol
Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya'nın dizisinden ilk set kareleri!

Dünyanın en büyük bağımsız yapım şirketi Endemol'ün kasım ayında Star TV'de yayınlanacak ilk dizisi 'Paramparça'nın çekimleri tüm hızıyla sürüyor.



Senaryosunu 'Aliye', 'Bin Bir Gece', 'Aşk ve Ceza' gibi efsane olmuş dizilerin yazarı Yıldız Tunç'un yazdığı, Yönetmenliğini 'Asi', 'Kayıp Şehir' gibi dizilere imza atan Cevdet Mercan'ın yaptığı, 'Paramparça'nın setinden ilk fotoğtaflar paylaşıldı.



Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya'nın ilk defa bir dizide bir araya geldiği, ön lansmanı Cannes Fuarında yapılan ve yabancı kanallara daha yayınlanmadan satışı gerçekleşen 'Paramparça'nın çekimleri, Boğaz'ın en ihtişamlı yalılarından Kandilli’deki Edip Efendi Yalısı, Tarabya, Tarlabaşı ve Kemerburgaz'da yapılıyor. 



Yönetici yapımcılığını 'Halil ile Menekşe', 'Yaprak Dökümü' gibi dizilerin yürütücü yapımcılığını üstlenmiş olan Özlem Yurtsever'in gerçekleştirdiği dizide  Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya paramparça hayatlarında zor ama çok büyük bir aşk yaşayacaklar.



'Paramparça'da Nurgül Yeşilçay ile Erkan Petekkaya'nın yanı sıra, Ebru Özkan, Cemal Hünal, Civan Canova, Güneş Emir, Tolga Tekin ve Antalya Altın Portakal ödüllü oyuncu Nursel Köse gibi isimler yer alıyor.



'Paramparça' Hakkında:



Farklı zamanlarda yaşanan iki kaza ile yolları kesişen 6 kişinin hayatı, bambaşka hayallere ve hayatlara yürürken sonsuza kadar ayrılmaz bağlarla birbirlerine bağlanacak.



Dizide, Nurgül Yeşilçay (Gülseren) ve Erkan Petekkaya (Cihan)  kavuşmaları zor ayrılmaları imkansız, ayrı dünyaların insanları olarak izleyicinin karşısına çıkacaklar.



"Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya'nın dizisinden ilk set fotoğrafları!" Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin