Nur Yerlitaş o haberlere isyan etti!

Nişantaşı'ndaki modaevini kapatacağı iddia edilen ünlü modacı Nur Yerlitaş, Ali Eyüboğlu ve İlkay Buharalı'nın Magazin Noteri programına ilginç açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Nur Yerlitaş o haberlere isyan etti!

Nişantaşı'ndaki modaevini kapatacağı iddia edilen ünlü modacı Nur Yerlitaş, Magazin Noteri'ne ilginç açıklamalarda bulundu.

Ünlü modacı Nur Yerlitaş kanser hastalığı nedeniyle artık dostlarına vakit ayıracağını ve Nişantaşı'ndaki modaevini kapacağı iddialarına açıklık getirdi. Magazin Noteri canlı yayınına katılarak Ali Eyüboğlu ve İlkay Buharalı'nın sorularını yanıtlayan Nur Yerlitaş, "Haberi yapan kişiyi tanımıyorum ancak bu haberler gerçek değil. Modaevimle ilgili gelişen hiç bir şey yok. Modaevimi kapatmış olsam basına kendim açıklarım. Bunları nereden uydurduklarını anlayamıyorum. Yanımda 10 kişi çalışıyor ve hepsi işlerinin başında. Ben de hepsinin başındayım" ifadelerini kullandı.

'15 GÜNDE BİR KEMOTERAPİ GÖRÜYORUM'

Sağlık durumu hakkında da açıklamalarda bulunan Yerlitaş, "15 günde bir kemoterapi görmeye devam ediyorum. Sabahtan geceye kadar 35'e yakın ilaç kullanıyordum ancak son zamanlarda sayısı biraz düştü." şeklinde konuştu.

Geçmiş dönemde beyin tümörü teşhisi konan Nur Yerlitaş, iki kez ameliyat geçirmişti. Ünlü modacı bu ameliyatların ardından bir süre inzivaya çekilmişti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin