Nihat Doğan’dan aykırı fikirler

Aykırı Sorular programına katılan şarkıcı Nihat Doğan, ilginç açıklamalar yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Nihat Doğan’dan aykırı fikirler

CNN Türk’te, Enver Aysever’le Aykırı Sorular fikirleri ve açıklamalarıyla gündem yaratan bir ismi Nihat Doğan’ı ağırladı. Son olarak vefat eden Venezuella devlet Başka Hugo Chavez’in cenazesi için ülkeye giderek dikkatleri toplayan Nihat Doğan, programda çeşitli konularda, farklı yönlerde açıklamalarda bulundu.



Hugo Chavez’in cenazesine niye kayıldığı sorusunu; “Chavez’in istismar edilmesini engellemek için” diyerek yanıtlayan Nihat Doğan; “Bütün solcuyum diye geçinenler onun fotoğrafını kullandı ama biri de çıkıp cenazesine gitmedi. Sorun paraysa, o solcu geçinenler Molotof, yumurta satın alıp atacaklarına onun cenazesine gidebilirlerdi. Kemal Kılıçdaroğlu da gidebilirdi.”



Nihat Doğan ilginç bir açıklamayı da yasaklı kitaplar konusunda yaptı. Kitabı psikolojik savaşta kullanılan bir bomba ve silaha benzeten, gerekli durumlarda yasaklanmasını doğru bulan Nihat Doğan; “Ahmet Şık’ın çıkarmaya çalıştığı kitabın yasaklanmasını doğru buluyorum. Ok itap o dönemde ülkeye zarar verebilirdi. Ama şimdi olsa yayınlanabilirdi” dedi. İşte Nihat Doğan'ın ilginç açıklamaları:






Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.



Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.



Sıradaki Haber İçin Sürükleyin