Netflix'in popüler dizisi Squid Game'de kullanılan telofon numarası gerçek çıktı!

Güney Kore yapımı 'Squid Game' dizisi şu anda dünya genelinde en çok izlenen yapımlar arasında ve gittikçe popülerleşiyor. İşte dünyanın konuştuğu Squid Game ile ilgili çok konuşulan detay...

Google Haberlere Abone ol
Netflix'in popüler dizisi Squid Game'de kullanılan telofon numarası gerçek çıktı!

Güney Kore yapımı gerilim-aksiyon dizisinin 1. sezon bölümleri 17 Eylül 2021 Cuma tarihinde Netflix izleyicilerinin erişimine sunuldu.

Başrollerde Lee Jung-jae (Chief of Staff) ve Park Hae-soo (Prison Playbook) ikilisinin yer aldığı Squid Game'in hikayesi; para sıkıntısı çeken yüzlerce oyuncunun, çocuk oyunlarında yarışmaları için aldıkları tuhaf daveti kabul etmesiyle gelişen olayları konu ediniyor.

Dizi işsiz güçsüz borç batağına düşmüş insanların 45.6 milyar won ödüllü bir oyuna girmelerini ve bu oyunda yaşananları anlatan dizide, oyunu oluşturan insanlar bunu gizemli bir adada herkesten gizli yapıyor. Bunu gizli yapmalarında ki asıl neden ise oyunun normal bir oyun olmaması.

Squid Game'de verilen telefon numarası gerçek çıktı, sahibi şikayetçi

Sputnik'in haberine göre,  'Squid Game' şu sıralar popülerliği kadar bir telefon numarası nedeniyle de gündemde. Dizide karakterlerin oyuna katılmak için aramaları gereken numaranın gerçek çıkması, numara sahibinin hayatını bir hayli zorlaştırdı.

Telefonunun hiç susmadığından yakınan Kim Gil-young'un anlattıklarına göre kendisiyle irtibata geçen Netflix ekibi ortada kasti yapılmış bir şey olmadığını, numarayı değiştirmesi gerektiğini çünkü tek çözümün bu olduğunu söyledi. Ancak numara yaklaşık 20 yıldır iş için kullanılan bir numara olduğundan değiştirilmesi de mümkün görünmüyor.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin