Merakla beklenen "You" dizisinin fragmanı yayınlandı. 15 Ekim'de Netflix'de yayına girecek olan diziye ilgi büyük

Netflix'in her sezonu ayrı bir heyecana sahne olan ve 3. sezonuyla yeniden izleyicilerinin karşısına çıkacak olan dizisi You'dan beklenen haber geldi. Dünyanın dört bir yanında milyonlarca hayranı olan dizinin fragmanı yayınlandı. İşte merakla beklenen o fragman...

Google Haberlere Abone ol
Merakla beklenen "You" dizisinin fragmanı yayınlandı. 15 Ekim'de Netflix'de yayına girecek olan diziye ilgi büyük

Netflix'in ilk iki sezonuyla büyük beğeni toplayan gerilim dizisi You'nun 3. sezonu için beklenen müjdeli haber geldi. Dizinin sevenlerinin merakla beklediği You 3. sezon fragmanı Netflix tarafından gün itibariyle yayınlandı.

 

YOU DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Caroline Kepnes'in 2014 yılında yayımlanan romanından uyarlanmış olan dizide, New York'ta yaşayan Joe Goldberg isimli son derece zeki bir kitapçının, kitap dükkanına gelen Guinevere Beck'e aşık olması ve onda bir takıntı haline gelişi anlatılmaktadır. Joe, ilk gördüğü anda Beck’e aşık olur ve Joe, sevdiği kız olan Beck’in kalbini ve de aşkını kazanmak amacı ile her şeyi yapmaya çalışır.

Beck’in kalbini ve de aşkını kazanmak amacı ile teknolojiyi kullanmak isteyen ve kullanmaya başlayan ve Beck’i her yerden takip etmeye başlayan Joe’nun takıntılı davranışları Beck’in en iyi arkadaşı olan Peach’ı şüphelendirmektedir fakat ona engel olamaz. Joe, çabalarının sonunda Beck’in erkek arkadaşı olmayı başarmaktadır. Ancak Joe takıntılı haline artarak devam edecektir.

 

 

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin