Nedim Şener tehdit mi ediliyor?

Gazeteci Nedim Şener, Metro Turizm’in sahibi Galip Öztürk ile ilgili yazdığı yazı üzerine tehdit edildiğini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Nedim Şener tehdit mi ediliyor?

Gazeteci Nedim Şener’in, Metro Turizm’in sahibi Galip Öztürk ile ilgili bugün bir yazısı yayımlandı. Yazıya tepki gösteren Galip Öztürk’e yakın kişiler, Şener’e tehdit mesajları atmaya başladı. Gazeteci Şener sosyal medyada “Galip Öztürk adamlarını üzerime saldı galiba” dedi ve ekledi: “e-posta yoluyla tehdit içerikli mesajlar geliyor.”



Nedim Şener, Posta gazetesinde yayımlanan “Müebbetlik galip, Mete mağlup”  başlıklı yazısında müebbet ve 11 yıl hapis cezası alan Öztürk’ün tahliye edildiğini, ancak kanser hastası Mete Diş’in serbest bırakılmadığına işaret etti.



‘EY NEDİM SANA GELİRİM…’



Söz konusu yazı sonrası Galip Öztürk, Şener’e yönelik "Yazdıkları sayın Şener'in araştırmacı gazetecilik kimliği ile çelişmektedir" dedi ve yazıyı eleştirdi.



Yazının yayımlanmasından sonra, Galip Öztürk’e yakın olduğu iddia edilen kişilerden Şener’e Twitter üzerinden ve e-posta adresi üzerinden tahdit mesajları gelmeye başladı.



G. K. isimli bir kişi, Şener’e şöyle bir mail attı: 



"Ey nedim sana gelirim.. gelişim nazeye ufki saabat derdine nazar olur bu biat sen bilirmisin kaç kişi yer baat hormetin sende kalsın satılmıs saltanat... der bu garibanı ufkiye nazarı derdi  bıtaf düşmüş" 

-- 

"Ben yalniz bir GÜRKAN değilim, hüzünlü ağlamaktayim ümitsizliği beynime koyup GECELERİ yaşlanmaktayim

bir gün acilara inat ......güllerle baslarina damlamaktayim!!"



B.K. isimli bir kişi ise Twitter üzerinden Şener’e yönelik “Konuşuyorsun ama gerçek yüzünü gösterecek g.t yok onu ne yapacağız?” şeklinde mesaj attı. (HÜRRİYET)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin