Nalan, Hayri'nin sırrını öğrenecek mi? Camdaki Kız yeni bölümünde neler olacak? Camdaki Kız'ın yeni bölüm fragmanı izle

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız’ın ekrana gelecek yeni bölümü dizinin izleyicileri tarafından merak ediliyor. Yeni bölümün en önemli sorusu ise, "Nalan, Hayri'nin sırrını öğrenecek mi?"

Google Haberlere Abone ol
Nalan, Hayri'nin sırrını öğrenecek mi? Camdaki Kız yeni bölümünde neler olacak? Camdaki Kız'ın yeni bölüm fragmanı izle

Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nın aynı isimli romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesini konu alan dizisi “Camdaki Kız” reytinglerde zirvede kalmaya devam ederken, dizinin 72’nci bölümü ile yarın ekrana gelecek.

CAMDAKİ KIZ'IN YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Camdaki Kız’ın perşembe akşamı ekrana gelecek yeni bölümünde; Türkan’ın dükkana kadar gelmesi ve Hayri’yi Nalan’la beraber görmesi iyice şüphesini artırmıştır ama onlarla yüzleşmez. Öte yandan Nalan ne olduğunu anlamamıştır. Sedat yaralı şekilde bırakıldığı ıssız ormanlıktan Nalan’ı arayınca Nalan soluğu onun yanında alır. Sedat’a olanlardan sonra Rafet de dahil herkes Sedat’ın iyileşmesi için bir aradadır. Muzo’dan sonra Billur da Hayri konusunda gerçekleri öğrenmiştir ve Nalan için endişelenmektedir. Nalan’ın içine düşen şüphe ise onu Hayri’nin evine götürür.

CAMDAKİ KIZ OYUNCU KADROSU

Nalan karakterini Burcu Biricik’in, Sedat karakterini ise Feyyaz Şerifoğlu'nun canlandırdığı iddialı dizi Camdaki Kız’ın oyuncu kadrosunda; Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Cihangir Ceylan, Hamza Yazıcı, Merve Polat, Nihal Menzil, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek gibi önemli isimler yer alıyor.

CAMDAKİ KIZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI 

Camdaki Kız yeni bölüm fragmanı için;

Camdaki Kız, 72’nci bölümü ile 30 Mart Perşembe akşamı Kanal D’de. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin