Nagehan Alçı'nın "Özdağ ve Oğan resmen danışıklı dövüş yapıyor proje içindeler" iddiasına Sinan Oğan'dan yanıt gecikmedi!

HaberTürk yazarı Nagehan Alçı, sosyal medya hesabından Zafer Partisi Genel Başkanı'nı Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteklemesini ve söz konusu İçişleri Bakanlığı iddialarını, " Kemal Kılıçdaroğlu ne yaptığının farkında mı?" diyerek eleştirdi. Alçı, Oğan ve Özdağ'ın bilinçli bir proje içerisinde olduklarını iddia etti. Sinan Oğan, iddialara "Fazla komplo teorisine kaptırmışsınız kendinizi. " yanıtını verdi.

Google Haberlere Abone ol
Nagehan Alçı'nın "Özdağ ve Oğan resmen danışıklı dövüş yapıyor proje içindeler" iddiasına Sinan Oğan'dan yanıt gecikmedi!

HaberTürk yazarı Nagehan Alçı, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın İçişleri Bakanı olacağı iddialarına ilişkin sosyal medyadan açıklama yaptı.

Alçı, "Ümit Özdağ “İçişleri Bakanı olacağım” demiş. Eğer bu doğruysa, Kemal Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakı, Ümit Özdağ gibi aşırı-sağcı bir isme İçişleri Bakanlığı teklif ettiyse 28 Mayıs’ta ağır kaybederler. Özdağ’ın Bakan olması Demirtaş’ın 5 sene daha hapiste olması demektir… Ümit Özdağ’ın İçişleri Bakanı olması demek 2024 yerel seçimlerini Diyarbakır’da HDP/YSP kazansa bile Ümit Özdağ’ın atayacağı kayyumların Diyarbakır başta olmak üzere tüm HDP’li belediyelerin yönetimine el koyması demektir… Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ne yaptığının farkında mı?" sözleriyle tepk gösterdi. 

"DANIŞIKLI DÖVÜŞ YAPIYORLAR"

Alçı, Ümit Özdağ ve Sinan Oğan için "Aşırı-sağcı siyasetçi Ümit Özdağ-Sinan Ogan, alenen aralarında bilinçli rol paylaşımı yaparak bir yandan Cumhur İttifakı’nı diğer yandan Millet İttifakı’nı esir etme projesi içindeler. Özdağ ve Ogan resmen danışıklı dövüş yapıyor… Yüzde 5 oy ile, Yüzde 95 insanı kilitliyorlar." iddiasında bulundu. 

"FAZLA KOMPLO TEORİSİNE KAPTIRMIŞSINIZ KENDİNİZİ"

Söz konusu iddialara Sinan Oğan Twtter üzerinden yanıt verdi.

Oğan Alçı'nın iddialarına "Nagehan hanım, öncelikle tanımlamanızı doğru yapın lütfen. Bizler Türk milliyetçisi insanlarız. Türk milliyetçiliği her türlü aşırılığı reddeder. İkinci olarak da biz Cumhur ittifakıyla ilkeler bazında bir birliktelik kurduk. Bu ilkeler Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin de temel ilkeleridir. Bundan neden rahatsız oldunuz? Kimsenin kimseyi esir aldığı falan yok, fazla komplo teorisine kaptırmışsınız kendinizi. Uzun lafın kısası; Plana sadık kal!" ifadeleriyle cevap verdi. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin