Mutlu Kaya: Sibel Can yalan konuşuyor!

GATA'da tedavi gören Mutlu Kaya ayağa kalktı, fizik tedaviye devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Mutlu Kaya: Sibel Can yalan konuşuyor!

Uğradığı silahlı saldırı sonucu başından yaralanan Mutlu Kaya, 38 gün komada kaldıktan sonra hayata dört elle sarıldı ve yaşam savaşını kazandı. Hayatına ve hayallerine kaldığı yerden devam etmek için GATA’daki tedavisine azimle cevap veren Mutlu’nun sağlığı her geçen gün daha iyiye gidiyor. Vatan gazetesinden Melis Güvenç’e konuşan Mutlu Kaya,  “Sibel Can'dan nefret ediyorum. Yalan konuşuyor" dedi. Anne Hanım Kaya, "Sibel Can yardım ediyorum diye kendini ortaya koydu, daha çok yardım edeceklerin önünü kapattı. Nasıl olsa Sibel Can arkalarında diyenler yardımdan vazgeçti” dedi.

 



"SİBEL CAN'DAN NEFRET EDİYORUM"



Sesi Çok Güzel yarışmasında Mutlu'yu veliahtı olarak gösteren Sibel Can'a ise Mutlu'nun ve ailesinin sitemi büyük... Daha sonra konuşmak istediğini belirten Mutlu'nun ağızından çıkan ikinci cümle "Sibel Can'dan nefret ediyorum. Yalan konuşuyor" oldu. Detaylarını aileye sorduğumda ise anne Kaya, "Sibel Can yardım ediyorum diye kendini ortaya koydu, daha çok yardım edeceklerin önünü kapattı. Nasıl olsa Sibel Can arkalarında diyenler yardımdan vazgeçti. Sibel Can sadece Diyarbakır'daki hastaneyi iki kere menajerine arattı, bir defa da gazetecilerle yanımıza geldi. Kimse bize yardım etmek zorunda değil. Ama Sibel Can'ın yaptığı çok ağrımıza gitti. Ne hassasiyeti, ne de bir yardımı oldu" açıklamasını yaptı.

 



SİBEL CAN: ÇOK KIRILDIM



Sibel Can, Mutlu Kaya ve ailesinin bu sözleri üzerine bir açıklama yaptı. Çok üzüldüğünü belirten ünlü sanatçı şunları söyledi:



Bir yarışma programı ile yollarımızın kesiştiği, güzel sesini, güzel yüzünü Türk halkı ile tanıştırmanın bana kısmet olduğu sevgili Mutlu Kaya kızımızın "Sibel Can'dan Nefret Ediyorum.." söylemi beni inanılmaz derecede üzmüş ve kırmıştır.





Haberin tamamı için TIKLAYINIZ


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin