Mustafa Sandal'dan samimi itiraflar

Türk Pop Müziğinin son 25 yılına damgasını vuran ve özellikle son dönemde yaptığı şarkılar ile müzik listelerinin zirvesine tekrar yerleşen Mustafa Sandal,tüm hayatını anlattığı “Beni Ağlatma” kitabı ile ilk kez “Magazin Noteri”ne konuk oldu.

Google Haberlere Abone ol
Mustafa Sandal'dan samimi itiraflar

Mustafa Sandal, Ali Eyüboğlu ile İlkay Buharalı’nın birlikte hazırladıkları programa açıklamaları ve eğlence dolu kahkahaları ile damga vurdu. İşte iki saatlik yayından öne çıkan başlıklar…

"Bu kitapta 25 yıllık gayret var"

Ali Eyüboğlu ile İlkay Buharalı’nın tüm sorularını samimiyetle yanıtlayan popstar Mustafa Sandal, öncelikle hayatını anlattığı 238 sayfalık kitabın sadece 13 sayfasında anlattığı aşk hayatı ile yazdıklarının öne çıkarılmasına üzüldüğünü belirterek; “Bu kitapta 5 yıllık bir emek 25 yıllık gayret var. Oradaki üç satıra takıldığımız zaman ben o 25 yıllık hikayenin kıymetini aktaramadığımı hissediyorum. O da üzüyor beni” şeklinde konuştu.

Kitabında; “bu sandal batıyor galiba” denilen dönemden hayal kırıklıklarına, pek çok bilinmeyen anını da açık yüreklilikle anlatan Mustafa Sandal, bir dönem terapigördüğünü de itiraf ediyor. Herkesin klip karesi sandığı o anlar ise aslında bir terapi seansından. İşte Mustafa Sandal’ın Magazin Noteri’ne itirafı: “Yunus balıkları ile geçirdiğim sahne aslında benim kişisel tedavimdi. O ara Göbin koyundayım 1,5-2 ay traş bile olmamışım. Hiçbir şey üretmek ve yapmak istemediğim bir dönemdi. Aşağı doğru giden bir enerji içindeydim. Kitaplarım dergilerim vardı teknede ve yunus balıklarının psikolojiyi pozitif yöne çevirdiği ile ilgili bir makale okudum ve dedim ki gideyim biraz yunuslar ile yüzeyim o zaman. Öyle başladı bütün hikaye”

"Araba" şarkısı kimin için yazıldı?

Kitabında; kendi albümü için ayırdığı üç şarkıyı o dönem albüm prodüktörlüğünü yaptığı İzel’in albümü için kullandığını ve bunun da kendisi için bir hata olduğunu itiraf eden Mustafa Sandal, Magazin Noteri’nde efsane olmuş şarkısı “Araba”yı da aslında bir başka şarkıcı için yazdığını açıkladı. “Araba şarkısı ilk olarak Sibel Alaş için yani o söylesin diye yazıldı. Adam albümü için çalışıyorduk ve kafamda ‘Arabayı Sibel okuyacak’ demiştim. Ali Eyüboğlu’nun peki “Arabayı Tarkan için mi yazdın, bu yıllardır dilden dolaşan bir efsane” sorusuna Sandal; “hiç alakası yok” cevabını verdi.

"Kendisini rolüne fazla kaptırdı"

Ali Eyüboğlu’nun, bir ödül töreninde Mustafa Sandal’ın Burcu Esmersoy’a iltifat işinde ayarı kaçırdığını söyleyerek sorduğu soru üzerine Mustafa Sandal; “O olay aslında bir mizansendi ben jüriydim o da sunucu ve beni nasıl sahneye çağıracağını benim de ne diye çıkacağımı zaten konuşmuştuk. Beraber bu mizanseni yazdık. Aynen de öyle başladı, resmen senaryo okuyoruz. Ancak bir anda Burcu tamamen ‘ah öyle mi çok utandım’ demeye başladı. Bir yandan sahneye doğru yürüyorum ve içimden de diyorum ki ‘ne yapıyor bu’. Ben mecburen ona gitmiş oldum. Ah Burcu ah, sen var ya sen. Sonra kendisi de itiraf etti ama neyse oluyor böyle şeyler. Rolüne kendisini fazla kaptırdı diyelim.

Çapkınlık iddialarına yanıt verdi

İlkay Buharalı’nın “Artık bekar bir Mustafa Sandal var ve üst üste yaşanan olaylardan ortaya çıkan sanki Mustafa Sandal çapkınlığı özlemiş” gibi sözleri üzerine Mustafa Sandal;” Ben 14 sene evliydim, ayrıldık ve o arada dünya değişmiş. Bir adaptasyon süreci geçirmek durumunda kaldım. Ne oluyor derken de bir iki kaza oldu evet.” cevabını verdi.

"İnşallah barışırız"

Mustafa Sandal konuk olduğu Magazin Noteri’nde Magazin’in bir başka önemli ismi Kenan Erçetingözile konuşmadıklarını açıklayarak, zeytindalı uzattı. “Kenan Erçetingöz ile senelerdir konuşmayız, kitapta da yazdım ve İnşallah bu vesile ile barışmış oluruz. Hayatta hiç kimse ile küs kalmak istemiyorum hayatımda hep pozitif enerji yaymak istiyorum ve Kenan’la saçma sapan bir şeyden dolayı küslüğümüz oldu. Kenan’ın bende hakkı çoktur. Bana inanç ve güven olarak gösterdiği bir durum var. Onu da kitapta yazdım.”

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin