Burak Özçivit'ten Fahriye Evcen'i kızdıracak açıklama

Oyuncu Burak Özçivit, geçtiğimiz akşam Etiler'de görüntülendi. Gazetecilerin eşi Fahriye Evcen ve Karan ile ilgili sorularını kabul etmeyen Özçivit, ilginç sözler sarf etti.

Google Haberlere Abone ol
Burak Özçivit'ten Fahriye Evcen'i kızdıracak açıklama

Burak Özçivit ile Fahriye Evcen, Çalıkuşu dizisinin setinde tanışmış, 2017 yılında ise dillere destan bir düğün töreniyle evlenmişti. Özçivit - Evcen çiftinin oğulları Karan 2019 Nisan ayında dünyaya gelmişti.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit uzun süre oğullarının yüzünü göstermedi. Evcen, aralık ayında kural bozdu ve oğlu ile fotoğraflarını Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı.

Karan ve Fahriye Evcen'in 3 kare fotoğrafı 3 milyonun üzerinde beğeni aldı. Geçen zamana rağmen baba Burak Özçivit, oğlu ile tek fotoğrafını dahi paylaşmadı.

Ünlü oyuncu önceki akşam Etiler’de görüntülendi. Burak Özçivit dizi çekimlerinin devam ettiğini ve her şeyin yolunda gittiğini söyledi.

Özçivit, gazetecilerin Fahriye Evcen ve oğlu Karan ile ilgili sorularına “Şimdi burada eşimi ve oğlumu konuşmayalım" yanıtını verdi.

Burak Özçivit “Siz neden oğlunuzla fotoğraf paylaşmadınız?” sorusuna ise Fahriye Evcen’e gönderme yaparak “Benim acelem yok, zamanı gelince Karan’ı paylaşırım" sözleriyle yanıt verdi.

Kendilerine gelen reklam teklifleri ile ilgili soruları cevapsız bırakan Burak Özçivit, gözlerden kayboldu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin