Mustafa Destici sokaklardaki 'ekonomik kriz' eylemleri hakkında konuştu: Bu millet size gerekirse dersin en alasını verir

Cumhur İttifakı bileşenlerinden Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici sık sık iktidarla karşı karşıya gelen açıklamaları ile gündeme gelmişti. Destici, Devlet Bahçeli tarafından açıklanan yüzde baraja karşı çıkmış, son olarak da asgari ücret açıklamasında bulunmuştu. Destici, sokaklardaki 'ekonomik kriz' eylemleri hakkında, "Bu millet size gerekirse dersin en alasını verir" diyerek sert ifadelerde bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Mustafa Destici sokaklardaki 'ekonomik kriz' eylemleri hakkında konuştu: Bu millet size gerekirse dersin en alasını verir

üyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici bir otelde düzenlenen partisinin Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Toplantısı'nın ardından gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Destici ekonomik krizi protesto edenlere sert çıkarak, "Sokağı tahrik etmeyin. Milleti birbirine düşürecek hareketlerden kaçının. Marjinal grupların peşine takılmayın. Yoksa bu millet size sandıkta da sokakta da gerekirse dersin en alasını verir" ifadelerini kullandı.

Destici, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Selahattin Demirtaş'ın çağrısı üzerine miting yapma kararı aldığını iddia ederek, bunun "akılalmaz" bir durum olduğunu öne sürdü. Muhalefet mitinglerinin hükümeti erken seçime zorlamak için yapılacağını savunan Destici, muhalefetin ekonomi üzerinden siyasi rant elde etmeye çalıştığını vurguladı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin