Müjdeler olsun Kurtulduk! İstanbullular havaya zıplayacak. Güzel haberi sosyal medyadan duyurdu. Marmara Bölgesi için 16 gün boyunca...

Kurak geçen bir yazın sonunda yeteri kadar yağış almayan barajlar nedeniyle İstanbul halkı neredeyse susuz kalacak. Barajlardaki seviye dipte. Güzel haberi ise sosyal medyadan duyurdular Balkanlar imdada yetişti yağışlar başlıyor.

Google Haberlere Abone ol
Müjdeler olsun Kurtulduk! İstanbullular havaya zıplayacak. Güzel haberi sosyal medyadan duyurdu. Marmara Bölgesi için 16 gün boyunca...

Sosyal medyadan hava durumuyla ilgili paylaşımlar yapan Kerem Ökten, sıcaklıkların yaren rekor derecede artacağını belirtti ancak İstanbul için müjdeli bir haberi duyurdu.

Ökten'e göre sıcaklıklar 5 derece artıyor ancak suyu kalmayan İstanbul için ise güzel bir haber verdi. Yağışlar geliyor.

İşte Kerem Ökten'in paylaşımları...

İzmirlilier. Nihayet beklediğiniz, özlediğiniz yağışlar bol bol geliyor. Özellikle 12 Kasım'dan itibaren doyurucu yağışlar alacaksınız...

Amerika modeli Türkiye'ye aşırı yağışlar verdi. 16 günlük toplamda Marmara bölgesi, Kıyı Ege ve Batı Karadeniz ortalama 100 mm üzeri, Antalya ise 380 mm'ye kadar yağış alabilir. Antalya için afet tehlikesi var.

Hollanda son 44 yılın yağış rekorunu kırdı. Biz de sıcaklık rekorları kırıyoruz...

İstanbul barajlarında artış başlıyor. Modeller hemfikir. Peşi sıra yağışlar geliyor. Müjdeler olsun..

Yarın Türkiye'de hava daha da sıcak. İstanbul'da şarıl şarıl terleyeceğiz. Sıcaklık 5 derece daha artacak...

Hava Forum adlı adresten yapılan paylaşımda ise Balkanlardan soğuk ve yağışlı havanın geleceği belirtildi ve "Bu kötü gidişata Balkanlar "DUR" demek istiyor. Çarşamba gecesi Balkanlar'dan soğuk ve yağışlı hava dalgası geliyor..." denildi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin