Müge Anlı hamile iddialarına yanıt verdi!

Atv'de erkana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı'nın eski eşi Burhan Akdağ, Müge Anlı'nın evli bir erkekten hamile kaldığını, programın da bu yüzden bittiğini iddia etmişti.

Google Haberlere Abone ol
Müge Anlı hamile iddialarına yanıt verdi!

Atv'de erkana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı'nın eski eşi Burhan Akdağ, Müge Anlı'nın evli bir erkekten hamile kaldığını, programın da bu yüzden bittiğini iddia etmişti...

Müge Anlı'nın avukatı Eylem Kahraman iddiaları "Müge Anlı, Koronavirüs sebebiyle programına bir süreliğine ara vermiştir. Müvekkilim aleyhinde ortaya atılan maksatlı ve çirkin iddia kesinlikle gerçek dışı olup, müvekkilimin kamuoyundaki saygınlığına zarar vermeye yöneliktir. Müvekkilimin kişilik haklarını ağır bir şekilde ihlal eden asılsız iddianın sahibi ve bu iddiayı yazılı ve görsel basında yayınlayanlar hakkında gerekli hukuki süreç başlatılacaktır." diye yalanladı.

Müge Anlı ile 2008 yılında boşanan Burhan Akdağ, Instagram hesabından "Benden duymuş olmada senin Müge evleniyormuş. Pek inanamadım ama haberler o yönde" yorumuna "Sen çok geriden geliyorsun. Hamile olduğunu söylesem, evleneceği kişinin boşanmasını beklediğini söylesem sanırım şaşırmazsın. Program neden bitti?" iddiasında bulunmuştu.

Müge Anlı hamile iddialarına yanıt verdi!

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin