Motosiklet ve bisiklet çarpıştı 17 yaşındaki genç metrelerce yerde sürüklendi

TOKİ kavşağında aynı yönde seyreden motosiklet ile bisiklet kaza yaptı. Çarpışmanın şiddetiyle ikiye ayrılan bisikleti kullanan 17 yaşındaki genç havalandıktan sonra metrelerce yerde sürüklendi. Feci kazada 3 kişi ağır yaralandı.

Google Haberlere Abone ol
Motosiklet ve bisiklet çarpıştı 17 yaşındaki genç metrelerce yerde sürüklendi

Ağrı'da meydana gelen kazada 3 kişi ağır yaralandı. Güvenlik kamerasına yansıyan feci kazada konrolsüz olarak yön değiştiren ve üzerinde iki kişinin olduğu motosiklet bir bisiklet sürücüsüne çarptı. Kazada 3 kişi ağır yaralandı.

Ağrı'da 20 yaşındaki Fadıl Emre Ergül'ün arkasında oturduğu ve 18 yaşındaki Rojhat Akbalık  idaresindeki motosiklet, Erzurum Caddesi TOKİ ışıklar kavşağında aynı yönde seyreden Muhammed Ali Bulut'un kullandığı bisiklete, iddiaya göre, kontrolsüz olarak sola dönünce hızla çarptı. Çarpışmanın etkisiyle ikiye ayrılan bisikletteki Bulut, metrelerce havalanıp yere düştü ve sürüklendi.

SAĞLIK DURUMLARI CİDDİ

Motosiklet ise sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesiyle refüje çarpıp takla attı. Görgü tanıkları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulanslarla Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Bölgedeki güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, motosikletin aynı yönde seyir halindeyken sola dönüş yapmaya çalışan bisiklete, ardından refüje çarptığı ve kazazedelerin yere düştüğü yer alıyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin