MKE Ankaragücü Kulübü, o sahneye tepki göstermişti! blutv'den Behzat Ç. açıklaması

Yıllar sonra yeni sezonuyla blutv'de ekrana geri dönen Behzat Ç. dizisine Ankaragücü takımı tepki göstermişti. blutv'de açıklama geldi.

Google Haberlere Abone ol
MKE Ankaragücü Kulübü, o sahneye tepki göstermişti! blutv'den Behzat Ç. açıklaması

tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi dizisinin yeni sezonu BluTV’de yayınlanıyor. Behzat Ç.’nin 4. bölümünde Ankaragücü taraftarını rahatsız eden bir sahne yayınlanmış, kulüp yaptığı yazılı açıklamada şu satırlara yer verilmişti:

“Kamuoyuna duyuru….Dijital bir platformda yayınlanan Behzat Ç dizisinde bir uyuşturucu satıcısının MKE Ankaragücü taraftarı olarak gösterilmesini üzülerek takip ettik. 112 yıllık bir tarihe sahip Milli Mücadele döneminin kahramanları İmalat-ı Harbiye işçileri tarafından kurulan bir kulübün armasının bu şekilde kullanılmasını şiddetle kınıyoruz. Ankara’da çekimleri yapılan bir dizinin Ankara’nın en önemli değerlerinden birine yaptığı bu saygısızlığı asla kabul etmiyoruz. Behzat Ç dizisinin senaristinden yapımcısından ve yayıncı kuruluşundan camiamızdan özür dilemesini ve yaptıkları kabul edilemez yanlışı düzeltmesini ivedilikle bekliyoruz konuyu mutlaka takipçisi olacağız.”

Birsen Altuntaş, konuyla ilgili bluTV yetkilileriyle görüştü. Kasıtlı olarak yapılan bir durumun söz konusu olmadığını belirten yetkililer hemen konuya müdahale ettiklerini ifade etti ve “yanlış anlaşılmadan dolayı çok üzgün olduklarını ve sahneyi hemen değiştirdiklerini” söyledi.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin