Behzat Ç.'nin o sahnesi ortalığı karıştırdı! Çok sert tepki geldi

BluTV'de yayınlanan Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi dizisindeki uyuşturucu sahnesi Ankaragücü Takımı yöneticilerini fena halde sinirlendirdi.

Google Haberlere Abone ol
Behzat Ç.'nin o sahnesi ortalığı karıştırdı! Çok sert tepki geldi

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi dizisine MKE Ankaragücü çok sert bir tepki gösterdi. Dizide bir takım taraftarının torbacı olarak gösterilmesi takımı çileden çıkardı. Ankaragücü resmi hesaplarından şu duyuruyu yaptı.

Açıklamada şu satırlara yer verildi:

“Kamuoyuna duyuru….Dijital bir platformda yayınlanan Behzat Ç dizisinde bir uyuşturucu satıcısının MKE Ankaragücü taraftarı olarak gösterilmesini üzülerek takip ettik. 112 yıllık bir tarihe sahip Milli Mücadele döneminin kahramanları İmalat-ı Harbiye işçileri tarafından kurulan bir kulübün armasının bu şekilde kullanılmasını şiddetle kınıyoruz. Ankara’da çekimleri yapılan bir dizinin Ankara’nın en önemli değerlerinden birine yaptığı bu saygısızlığı asla kabul etmiyoruz. Behzat Ç dizisinin senaristinden yapımcısından ve yayıncı kuruluşundan camiamızdan özür dilemesini ve yaptıkları kabul edilemez yanlışı düzeltmesini ivedilikle bekliyoruz konuyu mutlaka takipçisi olacağız.”

Behzat Ç.'nin o sahnesi ortalığı karıştırdı! Çok sert tepki geldi

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin