Milyonluk vurgun yapıp sırra kadem bastılar! e-ticaret sitesi Mandalinev binlerce mağdur bırakıp kayıplara karıştı

Ankara merkezli kurulan 'Star Gold Elektrikli Ev Aletleri Züccaciye Perakende Ticaret Limited Şirketi'ne bağlı ‘Mandalinev’ adlı e-ticaret sitesi ardında binlerce mağduru bırakarak kayıplara karıştı. Siteden alışveriş yapan binlerce kişi ne ürününü alabildi ne de parasını. Sitenin yetkilileri sırra kadem bastı kimse haber alamıyor.

Google Haberlere Abone ol
Milyonluk vurgun yapıp sırra kadem bastılar! e-ticaret sitesi Mandalinev binlerce mağdur bırakıp kayıplara karıştı

7 Ekim 2022 tarihinde Ticaret Sicili Gazetesi'nde yayımlanarak Ankara merkezli kurulan 'Star Gold Elektrikli Ev Aletleri Züccaciye Perakende Ticaret Limited Şirketi'ne bağlı ‘Mandalinev’ adlı e-ticaret sitesi binlerce kişinin mağdur olmasına sebep oldu.

Gerçek Gündem haberine göre siteden alışveriş yapan binlerce kişi ödeme yaptıkları halde aldıkları ürünlerin eline ulaşmadığını belirtirken, yöneticiler siteyi kapatarak sırra kadem bastı.

"BİNLERCE MAĞDUR VAR"
‘Mandalinev’ adlı e-ticaret sitesinden alışveriş yaparak dolandırıcıların hedefi olan Tufan Şahin Sağaz, konuyla ilgili suç duyurusunda bulunurken, şu ifadeleri kullandı:

"Siteden alışveriş yapmadan önce araştırdığımda Türkiye'nin önde gelen haber sitelerine reklam verdiklerini gördüm. Siteyi incelediğimde birçok e-ticaret sitesinden daha uygun fiyata sattığını fark ettim. Ben 10 bin 400 TL'lik bir ürün aldım. Daha sonra aldığım ürün elime ulaşmadı. Site yetkililerine ulaşmaya çalıştım ama karşıma kimse çıkmadı. Daha sonra siteyi kapattıklarını görünce suç duyurusunda bulundum. Benim gibi binlerce mağdur var."

Milyonluk vurgun yapıp sırra kadem bastılar! e-ticaret sitesi Mandalinev binlerce mağdur bırakıp kayıplara karıştı - Resim : 2

NE ÜRÜN VAR NE BİR YETKİLİ
Sosyal medya üzerinden şikayetlerini dile getiren birçok kişi, site yetkililerine ulaşamadıklarını belirtti.Aldıkları ürünlerin ellerine ulaşmadıklarını belirten mağdurlar, binlerce lira dolandırıldıkları söyledi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin