Milyonlarca İstanbulkart sahibine uyarı: 7 gün kaldı. İstanbulkart sahipleri son tarih yaklaşıyor. İBB'nin verdiği 1200 lira desteği almak için hala zamanınız var

Milyonlarca İstanbulkart sahibine uyarı geldi. Son gün yaklaşıyor ve bunun için sadece bir haftanız var: 7 gün kaldı. İstanbulkart sahipleri son tarih yaklaşıyor. İBB'nin verdiği 1200 lira desteği almak için hala zamanınız var. İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbullulara nefes aldıracak bir kampanyayı 31 Ağustos'ta duyurmuş ve son sürenin 30 Kasım olduğunu açıklamıştı. Destek Avans adıyla duyurulan kampanya kapsamında, İstanbulkart kullanan vatandaşlara 1200 lira ödeme yapılıyordu.

Google Haberlere Abone ol
Milyonlarca İstanbulkart sahibine uyarı: 7 gün kaldı. İstanbulkart sahipleri son tarih yaklaşıyor. İBB'nin verdiği 1200 lira desteği almak için hala zamanınız var

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, DenizBank ve BELBİM AŞ iş birliği ile İstanbulkart sahiplerine nefes aldıracak faizsiz, masrafsız avans imkânı hazırladı.

Geçirdiğimiz sıkışık dönemde İstanbulkart sahiplerine nefes aldıracak Destek Avans ile İstanbulkart kullanıcıları, ihtiyacına göre alacakları 600 TL ya da 1200 TL avansı aylık 100 TL’lik taksitler halinde faizsiz, masrafsız ödeyebilecekler. 

İstanbulkart’a yüklenecek olan Destek Avans, gıda, temizlik, kırtasiye, ulaşım gibi temel ihtiyaçlar için ve İstanbulkart’ın geçtiği her yerde kullanılabilmekte.

Taksilerde nakit para dönemi bitiyor, İstanbulkart dönemi başlıyor.

 

Denizbank üzerinden başvuru yapılabiliyor

İstanbulkart Destek Avans, DenizBank tarafından kullandırılacak kredi ve kredi kartı kampanyasıdır. Kampanya'dan sadece Belbime'a ait kanallardan yönlendirme yapılan Denizbank kanalları üzerinden başvuru yapılabilir. Kampanya kapsamında sıfır faizli kredi başvurusunu sadece İstanbulkart'ı ile TCKN bilgisini eşleştirmiş müşteriler yapabilecektir.

 

Kampanya kapsamında kullandırılabilecek sıfır faizli kredi tutarı seçmiş olduğunuz İstanbulkartınıza aktarılacaktır. Avantajlı faiz oranı ile kullandırılan krediler ise DenizBank nezdindeki hesabınıza yatırılacak ve İstanbulkart'a herhangi bir yükleme olmayacaktır.

İstanbulkartınıza yüklenen kredi bakiyesini, İstanbul içinde toplu ulaşım araçlarına ek olarak ; CarrefourSA, A101, Migros, BİM ve Şok Marketler, İstanbulkart'ın geçtiği iş bankası pos cihazlarının olduğu işyerlerinde, Multinet ödeme noktaları Halk Bakkal BiTaksi, Getir uygulamaları, Beltur, BNB (bisiklet ), iTaksi, İBB Sosyal Tesisler, Hamidiye Su Otomatları, Matik Otomatlar, İsper ve İspark gibi sosyal alanlardaki harcama ve ödeme işlemlerinizde kullanabilirsiniz.

Milyonlarca İstanbulkart sahibine uyarı: 7 gün kaldı. İstanbulkart sahipleri son tarih yaklaşıyor. İBB'nin verdiği 1200 lira desteği almak için hala zamanınız var - Resim : 3

31 Ağustos'ta başlayan bu kampanyanın son başvuru süresi 30 Kasım 2021

Başvuru nasıl yapılacak?

Destek Avans adıyla duyurulan kampanya kapsamında, İstanbulkart kullanan vatandaşlar 12 aya kadar vade seçeneği ile 1200 liraya varan destekten faydalanabilecek. Denizbank’ın değerlendirmesi sonrasında, bankanın müşterisi olan veya olmayan herkes bu nakit desteğinden yararlanabilecek.

İBB sosyal medya hesabından duyuran İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, okulların açılmasıyla birlikte ailelere destek olmak istediklerini, İstanbulluların bu zor dönemde nefes almalarını sağlayacak bir iş birliği içerisinde olduklarını açıkladı.

İmamoğlu, “İstanbul’da ihtiyaç sahipleri bir parça rahat nefes alsın. Hiç kimse ekonomik zorluklar karşısında kendini çaresiz hissetmesin. Özlemimiz ve gayretimiz budur” dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun açıklamasına göre 600 ve 1200 TL’lik yardım başvuruları istanbulkart.com.tr adresi üzerinden yapılacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin