Milot Rashica, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında tercihi yaptı. Yeni sezonda forma giyeceği takımı açıkladı

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon Norwich City'den kiraladığı Milot Rashica'ya Fenerbahçe de talip oldu. Milot Rashica, transfer konusunda Galatasaray ve Fenerbahçe arasında kararını verdi.

Google Haberlere Abone ol
Milot Rashica, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında tercihi yaptı. Yeni sezonda forma giyeceği takımı açıkladı

Geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla Galatasaray taraftarının büyük alkışını toplayan Milot Rashica yeni sezonda hangi takımın formasını giyeceğini açıkladı.

Sarı-kırmızılı formayla çıktığı 35 maçta 6 gol ve 8 asistlik performans ortaya koyan Milot Rashica için Galatasaray, İngiliz ekibi Norwich ile görüşmelere başlamış ve oyuncunun bonservisinin alınmasında büyük yol kat etmişti.

Bu gelişmenin ardından Fenerbahçe, Milot Rashica için devreye girdi ve Norwich City'e çok daha yüksek bir teklif sundu. Norwich City ezeli iki kulübün teklifini bekletme kararı alırken, Milot Rashica ülkesi Kosova basınına yeni sezonda hangi takımda forma giyeceğini söyledi.

''TÜRKİYE'DE SADECE GALATASARAY'DA OYNAYACAĞIM''

Milot Rashica, Kosova basınına verdiği röportajda Galatasaray'da çok mutlu günler geçirdiğini belirterek, ''Türkiye'de sadece Galatasaray'da oynayacağım'' ifadelerini kullandı ve transfer söylentilerine son noktayı koydu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin