Mide bulandıran görüntü! Market baskını. Her yerden hayvan dışkısı çıktı

İhbar sonucu baskın düzenlenen marketteki görüntüler mide bulandırdı. Marketin deposunda hayvan cesetlerine ve dışkılarına rastlandı. Yapılan incelemede mağazanın hayvan cesetleri ve dışkılarıyla dolu olduğunu tespit eden süpermarket sahibi, adliyeye sevk edildi.

Google Haberlere Abone ol
Mide bulandıran görüntü! Market baskını. Her yerden hayvan dışkısı çıktı

Galler'in Swansea şehrinde bulunan Shunfa Süpermarket'in sahibi Shuifa Zhang, depo odasında ölü kuşlar ve fare kalıntılarının bulunmasının ardından para cezasına çarptırıldı. WalesOnline'ın haberine göre müfettişler ayrıca yüzlerce fare pisliği, kurtçuk ve ölü sinek buldu.

Mide bulandıran görüntü! Market baskını. Her yerden hayvan dışkısı çıktı

Görüntüler mahkemeye sunuldu. Görüntülerde , yiyecek stoklarının yakınında fare pislikleri ve hayvan leşleri olduğu ortaya koyuldu. Müfettişler ayrıca yengeçleri toplamak için kullanılan paslı bir aletin bulunduğu açık bir kabuklu hayvan tankı bulunduğunu iddia etti.
Ayrıca kerevitlerle dolu bir kapta saklanan kirli, ıslanmış gazeteler vardı ve gömme soğutucuda başıboş kerevitler vardı.

Mide bulandıran görüntü! Market baskını. Her yerden hayvan dışkısı çıktı - Resim : 2


54 yaşındaki adam, bu hafta başında Swansea Sulh Ceza Mahkemesi huzuruna çıktı. St Helens Yolu'ndaki Çin süpermarketinde hijyenlere uymamasıyla ilgili suçu kabul etti. 2.400 euro para cezasına mahkum edildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin