Meral Akşener ve Ekrem İmamoğlu'nun ardından bir Cumhurbaşkanlığı adaylığı açıklaması da Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan geldi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tv100 ekranlarında Cumhurbaşkanlığı adaylığı için Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylğına 'yeşil ışık' yaktı. Akşener'in ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da kendisinin adayının Kılıçdaroğlu olduğunu FOX TV'de açıkladı. Gözler Mansur Yavaş'a çevrilmişti. Yavaş cephesinden beklenen açıklama geldi. Volkan Memduh Gültekin, "Bizim derdimiz, gece-gündüz demeden çalışarak Ankara halkına verdiğimiz sözleri yerine getirmek" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Meral Akşener ve Ekrem İmamoğlu'nun ardından bir Cumhurbaşkanlığı adaylığı açıklaması da Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan geldi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, tv100'ün sevilen programlarından Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum'a konuk oldu. Akşener, Cumhurbaşkanlığı adaylığında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na 'yeşil ışık' yakarak, "Herkesin adayı gösterdiği bir aday reddedilir mi? Elbette reddedilemez. Benim adaylıktan feragat etmek isteğimin arka planında tek aday ile gitme talebi var." dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da FOX TV'de Cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili şu açıklamayı yapmıştı:

Her CHP'linin adayı kendi partisinin genel başkanıdır. Yani Kemal Kılıçdaroğlu'dur. Benim de adayım Kemal Kılıçdaroğlu. 6 siyasi parti bir masaya oturmuş ve ülke adına karar verecek. Meşakkatli ve zor bir yol. Tehlikelerle ve virajlarla dolu. Günün sonunda en doğru kararı vermek zorundalar. Bu doğru kararın neferi gibi çalışmak zorundayız.

MANSUR YAVAŞ TREND TOPİC OLDU

Akşener ve İmamoğlu'nun açıklamasından sonra gözler Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a çevrilmişti. Sosyal medyada, Mansur Yavaş trend topic oldu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin, sosyal medya hesabından Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Cumhurbaşkanı adaylığı iddiaları hakkında açıklamada bulundu.

“SPEKÜLATİF HABERLER”

Gültekin, paylaşımında şunları belirtti:

1. Bazı sosyal medya hesapları ve haber sitelerinde Başkanımız Sn. Mansur Yavaş'ın Cumhurbaşkanı adaylığı hakkında spekülatif haberler yer almaktadır. Bu haberlerle hiçbir ilgimiz bulunmamaktadır.

2. Bizim derdimiz, gece-gündüz demeden çalışarak Ankara halkına verdiğimiz sözleri yerine getirmek, üretimi artırmak ve hiçbir çocuğun yatağa aç girmemesini sağlamaktır.

Hemşehrilerimize şeffaf, katılımcı ve hesap verebilir şekilde hizmet etmeyi sürdüreceğiz.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin