Meral Akşener, Meclis'te saldırıya uğrayan İYİ Partili Hüseyin Örs hakkında açıklama yaptı: Hiçbir ahlaksız yumruk bizi hakkın ve hakikatin yolundan ayıramayacak

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, TBMM Genel Kurulu’nda yaşanan kavgada fenalaşarak yoğun bakıma kaldırılan İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs'ü kaldırıldığı hastanede ziyaret etti

Google Haberlere Abone ol
Meral Akşener, Meclis'te saldırıya uğrayan İYİ Partili Hüseyin Örs hakkında açıklama yaptı: Hiçbir ahlaksız yumruk bizi hakkın ve hakikatin yolundan ayıramayacak

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, TBMM Genel Kurulu’nda yaşanan kavgada fenalaşarak yoğun bakıma kaldırılan İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs'ü kaldırıldığı hastanede ziyaret etti. Akşener, "Hiçbir ahlaksız yumruk bizi hakkın ve hakikatin yolundan ayıramayacak." dedi.

Akşener Twitter hesabından şu paylaşımı yaptı:

Değerli dava arkadaşım, Trabzon Milletvekilimiz Sn. Hüseyin Örs’ü hastanede ziyaret ettim. Şükürler olsun durumu iyi. Gazi Meclisimizde millet iradesine ve partimize yapılan saygısızlığı şiddetle kınıyorum. Hiçbir ahlaksız yumruk bizi hakkın ve hakikatin yolundan ayıramayacak!

'ADAM ÖLDÜRMEYE TEŞEBBÜS'TEN DOLAYI SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIZ'

İYİ Parti Hukuk İşleri'nden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Uğur Poyraz, "İki buçuk dakika daha geç gelseymiş bugün Hüseyin Örs hakkında 'merhum' diye konuşabilirdik. Bununla ilgili hem TBMM doktorları hem de Güven Hastanesi doktorları, gerekli raporları resmi mercilere bildirdiler. Biz de Hüseyin Bey kendine geldikten sonra kendisinden vekaletnamesini alıp bu sürece ilişkin Sayın Genel Başkanımızın da dikkatli ve titiz takibiyle birlikte 'adam öldürmeye tam teşebbüsten' dolayı gerekli suç duyurularında bulunacağız." açıklamasını yaptı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu Örs'ü hastanede ziyaret etti. Davutoğlu, son dönemde artan şiddet olaylarının Meclise yansıdığını belirterek, zaman zaman tansiyonun yükselebileceğini ama bunun fiili bir saldırıya dönüşmemesi gerektiğini söyledi.

Örs'ün ciddi bir hayati tehlike atlattığını aktaran Davutoğlu, şöyle konuştu:

"Şu anda durumu daha iyi, kendisine müdahale yapılmış ancak bir müddet daha gözetim altında kalacak. Kalp pilinin durması ile çok büyük hayati risk geçirmiş. Her şeyden önce olaya sebep olan milletvekilinin en azından insani gerekçelerle özür dilemesi gerekir. Ümit ederim ki ilgili yetkililer gerekli dersi çıkarırlar. Tekrar Meral Akşener'e, İYİ Partililere ve Trabzonlulara geçmiş olsun."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin